teman2....

Wednesday, October 29, 2014

WW update our mini garden

As salam sume kwn2...

Saja nk update mini grden kami.. pokok2nye sentiasa tkr ganti... makngah akan bwk balik kg pokok2 yg dh subur mkr... n beli pokok lain...

Mmg mini kn.... pakai bekas recycle sajo

Bunga rose kunin ngn pink 2 baru beli sabtu lps... 

Subur sume makngah jaga... klu aku jaga msti keding sume

Ni makngah tnm btg pucuk manis... lang dh ada pucuk aku share ngn korang

11 comments:

Kakcik Nur said...

Rajinnya makngah... :)

UmmuAidan-Arissa said...

memng rajinlah kalau byk gitu boleh ditanamnya..bila dah byk yg berbunga nanti lg meriah kan dana

norhidana miswan said...

Kakcik... dia mmg minat kakcik, kt kg pun dia yg rajin tnm bersihkan n deco2

UmmuAA... btl 2 kak, dana tlg belikn je bunga or tanaman yg dia nk.. yg jaga sume dia

Kakzakie said...

Mak Ngah tahu seronoknya bermain pokok sebenarnya. Dana kena involve sama nanti lama-lama baru tahu...

norhidana miswan said...

k Zakie- dana suke kak tp dana tak telaten, dana suke lg main ngn manik... dana tgn pns kata mak... tanam2 msti tak lama mati hehehe

Bbwana adienia said...

sejuk mata memandang ada mini garden ni

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik-cantik semua bunganya. Inilah hasil berbudi kepada tanah.

Nafira usof said...

Kagun betol lah tengok semangat menanam akak saya sorang nih. gigih sungguh. ini kalo dpt rumah ade laman luas.. harus lagi puas menanam yer~

cheq da said...

Tak pernah menanam dana walaupn duk di ch ni mcm2 bunga...

norhidana miswan said...

Bbwana.... duk umah tingkek2 bkn halangan utk menanm

PMDR... ya itu btl

Nafira... dik, ni bkn akak yg tnm n jaga tp makngah... adik akak yg jaga aiyan

Cheqda... almaklum kt ch sana sini bunga subur

hainom OKje said...

Rajin sungguh makngah ni.....awak sama ngan okje Dana....tangan panas hehe ....kecualilah pokok yg senang tumbuh