teman2....

Thursday, March 6, 2014

photo diary... makan makan n makannnn saja

As salam sume kwn2...

Im back bt ntry photo diary on thursday..kalu tak msti jumaat baru kuat PD kalu tak pun terus bt2 lupe heheheh... kene rajin bt ntry kang takde sapa nk jenguk blog picisan aku nih kan...

biasalah kan, aku ngn makanan tak blh dipisahkan.... kasi korang terliur nengok makanan kt PD aku nih


gini aktiviti dia time bangun tido hari minggu... pagi2 bukak mata main game kt tab or kt samsung mama nyer

kepak bakar yg mabeles... kepak bkr sabah pedas menyengat jual kt area2 umah aku nih

skrg nih kn musim pns sgt... mkn tembikai mmg rasa heaven bebeno

beli popcorn caramel dailyfresh... kire ok gk lah... aiyan suke mkn popcorn tp dia tak suke lak yg nih...
tbl sgt kot karamel nyer

harga rm6+ kire ok lah bg aku... beso2 isi nyer


ni beli ujung minggu lps baru mlm td dan nk msk... tgk tuh telur sutun tuh... hampir sume ada tulur... syok betui

bfast pagi nih... roti letak sosej rebus n keju... dh beberapa hari bfast roti

meleleh keju dia... nsb ada toaster gini kt opis

ada jugak pilihan yg telur hancur.... syok


p/s: kwn2 tolong doakan kwn blogger Lyafrina di blog http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/ yang skrg dimasukkan dlm ward kerana kemalangan, moga dia cpt sedar n sembuh spt sediakala...

11 comments:

Kakzakie said...

Kakak pun sejak-sejak ini makan roti memanjang Dana.

Kakak juga mendoakan buat Lya kawan kita moga diberi kekuatan utk segera sedar dan sembuh..

JaSSNaNi said...

assalam dik..
perghh.. tak tahan tengok telor sotong dok tersembul tu.. huhhhh.. terliur aku dik.. kejammm!!!

norhidana miswan said...

k Zakie- jimat n kadang mls nk mkn mcm2 kak itu yg roti je utk bfast, sama2 kite doakan lya cpt sembuh yek kak

K Jassnani- w`salam kak... hahahha musim kot kak, hampir sume ada teloq

lieyalatif said...

woi teliyo aku scroll satu2 pic ...aku puase ni ni ....meh belanje aku berbuka cepat kahkahkah....

oo aiyan tu suke makan manis la ni yeak...kalo kat umah aku ni popcorn budak2 ni pilih yg tebal caramel die..kalo yg putih2 tu semua tinggal tuk aku makan...hahahahahaha mak pasrah!!

wahida said...

sumpah aku terliur dgn sotong tu nok...telur sotong tu bikin aku arghhhhhhh!! stressssss tahu??

Papa Mifz said...

wow meriahnya dengan makanan...!!!

norhidana miswan said...

LIeya- alamak.. mahap2 kwn ku... aiyan tak suke sgt mkn manis2 ko,dia tu mkn cerewet tak blh nk agak gk kadang tuh

k Wahida- apa lg ko suh cik abg ko cari sutun yek kak... pastikan yg ada tlr tau

Papa MIfz- tajuk pun makan makan n makannnn kn

mama aryan said...

Ya Allah..lya kemalangan kak,lama saya tak jenguk blog dia,moga dia selamat...

akak saya jenguk blog akak ni,tp selalu lambat,kdg2 bizi

Mimi Azirah said...

Lama sgt xmkn popcorn nih.adehhh

lizz said...

Alahai telan ailio lizz tau..semusnyer sedap2 nih...acaner...bikin lapo perut nihaa...
Ya allah moga lya cepat sembuh..

hainom OKje said...

Tembikai....teringin pulak nak cari tembikai Dana....
sedap tak pop corn daily fresh tu Dana?