teman2....

Tuesday, March 4, 2014

nk cium dia...

As salam sume kwn2...

Sorry arini lwt bersiaran.. tp awal2 dh BW blog kwn2...
Syukur btl pembenihan awan berjaya n trn hujan. Mmg doa 2 moga hujan je... skrg ni jerebu pulak... sian kt budak2 kecik, skrg nih mmg had kan masa nk kuar, sian kt aiyan lah... nk kuar pun time mlm je n tak la berkeliaran lama2 kt luar kan...

Membebel hal lain lak...anak bujang aku nih kadang bile kite nk cium dia bukan main pyh, tp kadang2 rela hati lak cium2 kite,.... geram tau... bile kite nk amik gambar sambil cium dia mmg dia takmo


main sembunyi2 kt nagoya... tau lah banyak kain kt situ... 

muke ekcited nk mkn masa nih... 

bkn main pyh mama nk cium dia.... 
dpt pun cium... tp dia yg takmo lyn mama... ish2... 

12 comments:

Kakcik said...

Makin besar makin susah nak dicium..
:)

JaSSNaNi said...

biasa la.. anak lelaki ni payah nak romance2 sket.. hehehehe.. :) besar dah aiyan skrg.. makin hensome..

Daddy Ziyyad said...

kena peluk kuat2, baru dpt cium..hahaha

alhamdullilah...shah alam..klang dah hujan lebat pagi tadi

UmmuAidan-Arissa said...

alhamdulillah..merasa jgk hujan setelah sekian lama..
umur mcm tuh mg susah dana nak cium..kalau sikit2 lg mungkin dia lak yg suka ciumkita lebih2..hehe

Tihara said...

dah makin besar dah dia
kena cium curi2 :)

aine ainun said...

yala dana
org kata gitu juga.lagi anak lelaki.
huhu...
Irfanpon payah skrg

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Suka cium anak-anak macam ni. Serok berjalan-jalan yea.

OhPanduan said...

Suka tengok gelagat anak-anak kecil macam ni. Boleh meghibrkan hati kita.

norhidana miswan said...

Kakcik- betul tu kakcik, tp kadang ada angin dia, dia lak dtg cium kite

k Jassnani- hahahah ensem lah sgt kak oi

Daddy ZZZ- dia meronta pun lg kuat doc oi

k Ummuaidan- heheh betul tuh kak... alhamdulillah hujan dh kurang skt jerebu

norhidana miswan said...

k Tihara- aah kak, dpt cium gomol terus

Aine- aah, konon takmo kene cium konon kn

PMDR- aah tp bau dia dh tak sewangi dulu, kadang bau msm pun sedap

Ohpanduan- mmg betul tuh, ada je gelagat dia yg bt kite nk gelak

hainom OKje said...

sajalah tu Ayyan nak main manja manja ngan mama

lizz said...

Alolo anjerr ayyan ni...geram nengok dia tau...suka nengok mama kiss dia tuh kemain dia menahan yek..