teman2....

Tuesday, November 12, 2013

WT audit keselamatan

huhuhuhui....pinjam mangga umah nih wei
As salam kwn2...
Arini maaf aku skt bz...arini sampai lusa ada audit keselamatan aku kene get ready.... sbb aku slh sorang yg akan kene audit ....serem weiiii
Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

cheqna said...

selamat diaudit ye =)

lizz said...

..ader odit..ek...selAmat diodit k...

lieyalatif said...

kat opis aku minggu lepas dana...die masuk2 jek tanye ade pegang fail hijau tak....seb baik laaa aku mmg tak pegang fail merah ke hijau heheeheheh...

selamat beraudit yeak beb.....

Qhaifa Nur said...

sebab nak audit...tidur tak lena dana.....

norhidana miswan said...

Cheqna- macih2

Lizz- tp tak tau lg nih esok ke lusa, udah ptg takde lg

Lieya- oooo bestlah ko tak jaga sulit ngn rasia... aku ada lah... tp tak banyak la yg merah tu

k Qhaifa Nur- alah lena je kak... dulik lah hehehhe

Tihara said...

selamat di audit ya dana..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Selamat yea kakak. Kena buat persedian insyallah ok semuanya.

cheq da said...

Audit mengaudit..semoga selamat di audit..

nurbijen said...

good luck dana.... semoga semuanya berjalan lancar...

ummuaidan said...

kalau jadi auditor pun tak gemar..kena audit pun tak gemar..nyebok2 urusan orng kan auditor nie..huhu

ros_reeza said...

selamat diaudit kak.. hihhi

mia izzati said...

saya pon dah rasa keseraman tu hehehe.walaupun bukan saya..tapi kena tempias gak..