teman2....

Monday, November 18, 2013

photo diary monday

as salam sume kwn2,


hahahah hrp jgn ada yg pelik sbb aku bt photo diary hari isnin... sbb nyer aku tgh rasa sgt2 lemau nih, mls bebeno nk bt keje... dh cuti 3hari pun rasa mcm tak syok dtg keje... ayok... nk kene cari semula semangat utk bt keje nih... dh 3 hari gk pg keje ngn tak makeup selebet je... cait apa punye PA nih

Jom lyn gambar2 nih, syok skit nk cite kan...




pic minggu lps... bbr selalu kering n berdarah.... 
masakan feveret gue nih... spageti
ni lah hasilnyer... 
pastu dok umah siang ke mlm ke lyn aiskrim malaysia nih... makngah bt, ada milo, teh susu, asam boi 
jumaat kan aku cuti... dok layan lah anak bujang nih... ni tgh main ngn si ezul kt balkoni... nampak cam ok je kan
tp sebenarnye anak bujang aku tgh jerit2 sbb si ezul kaco dia menyusun blok tuh
ni org panggil jemput2 manis @ kuntes (bahasa jawa) cicah ngn sambal merah... mmg ada umphhh 
masak lemak telur aku lauk sabtu... tp tak jd wei... salah teknik... selalu aku msk dulu telur baru boh santan
tp aritu boh santan dulu baru telur... udah pecah santan aku jd cam sup... hahahahha

p/s: hepi dh seminggu hero aku tak isap puting piring lg... nsb lah senang nk pisahkan dia ngn puting tuh... tak tahan nk beli puting, udahla baru pakai 2hari dh lubang beso kene geget... nk nngis mama udahla puting mam dia tuh 2 ketul 30+... walaupun murah tp kalu dh seminggu kene beli sampai 2-3 kali buleh muplis ooooo



Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

ummuaidan said...

akak pilih cekodok ngan gulai telur itik..best,,:)

norhidana miswan said...

k Ummuaidan- heheheh cekodok tuh mmg syok, rsa cam nk bt lg n lagi

lieyalatif said...

eh bagus aiyan..cepat gak die stop puting...mcm dayyan gak laaa....lega kan....so selamat la sikit gigi anak kite kakakaakakaka

dana terliur tgk cekodok tu....sejak dah pandai buat cekodok bulat2 comel asek nak mencengkodok jek aku kooo hahaahahaha

Kakcik said...

Mahal juga harga puting sekarang ya?

Qhaifa Nur said...

baguslah aiyan dah stop hisap puting...baru ensem

suka tengok cekodok tuh dana...sedapnya

Kakzakie said...

Oh... senang pulak Ayyan nak pisah dgn puting ye Dana. Ada budak tak boleh tidur tau...

aizamia3 said...

lepas ni amik gambar dak Aiyan tanpa puting pulak.. ;)
dapnye.. dapnye telur tu.. lagi sedap kalau dapat makan telur itik.. ;)

mamyharraz said...

aiyan dah stop punting
yg harraz ni nak stop berbotol tak taulaa
tak dibagi kesian..tahun depan dah masuk 6 tahun huhu

Cho Zila said...

jangan malas2 jom kita rajin2.. akakpun harini lemau.. sakit hati lagi budak2 kat sini cuti dah tinggal akak sorang yang handle.. dah2tu tiba2jer compliance datang.. isyh kelam kabut ko...
gulai telurtu akakpun penah jadi gitu.. tapi tuler tengok rupa hodoh rasa okler...

Azian Elias said...

wallahhh sedapnya cekodok manis tu.. cicah sambal ye.. tak pernah makan pulak..

Aida78 said...

pilih cekodok arr,...banyaknya menu makanan yumee semua...jgn malas dik non update blog nanti x da geng nak baca tu...

norhidana miswan said...

Lieya- tulah, sblum2 nih mmg kadang seharian dia tak memoting kecuali time nk tido.. abis dh tak tahan ko baru 2hari dh koyak rabak...geram je... cube sehari dia tido tanpa puting, bile ok terus sorok puting dia

kakcik Seroja- huhuhui ada jgk yg murah kakcik tp dia keras... tu pun ada yg lg mahai kakcik... itu yg tak tahan nk beli je

k Qhaifa Nur- heheheh ensem lah sgt, isap jari la pulak kak

k Zakie- aah kak kami pun syukur sgt senang nk lepaskan puting dia, sbb kadang2 dia seharian main tak ingat puting, time dia nampak terus nk isap..bile tak nampak dia tak kisah

k Aizamia- heheheh orite nnti ek, aah kak telur itik lg syok

Mamyharraz- heheheh kejap2 lg tu boleh la tu yati, ce cube bagi dia pakai botol air yg comei2 mana tau dia tak nk berbotol lg

k Chozila- hahahahha.... orite tak la malas sgt, kalu mls bebeno idak ada ntry ni kak

k Azian- heheheh kuntes penah dgr tak kak?sedap kak senang je laktu nk bt

k Aida- heheheh yg simple tu yg lg syok layan kan, lagi2 time ujan2 gini

hainom OKje said...

Okje pun rasa mcm pernah dengar perkataan kuntess tu Dana hehe

lizz said...

Speggeti tu sedapnyer..jemput2 manis cecah sambal memang power...tetibe teringin nak makan...