teman2....

Wednesday, November 28, 2012

WW berkabus + tgk antu ke?

as salam sume kwn2,


menonggeng mcm nk tgk antu dr celah kangkang hehehe... ntah pesen apa... 

amik gmbar kt paking umah isnin lps, baru pas ujan... berkabus kn, terus rasa nk gi cuti tmpt yg sejuk2 heheh

p/s: ujung minggu ni mak tek nk konvo kt uitm shah alam, mak ngn abah aku insyallah nk dtg kl

p/s/s: Izan, mia duniaku... akak tak tau camne akak nk jenguk blog awak... nk tinggal komen... setiap kali bukak blog awak mmg pc akak restarat sndiri...huhuhui

16 comments:

mamyharraz said...

amboi aiyan...kemain berusaha nak bangun tu hehe..

cuaca tu dah mcm kt genting je kak.

Azian Elias said...

akak pun baru je balik dari tempat berkabus cam ni.. best sesangat.

lieyalatif said...

hahahahah ape cite tu aiyan oiiii...beriye menonggeng....ade ajek akal die kan dana....

Kakzakie said...

Kalau keluarga kakak kata kalau buat macam tu tanda nak dapat adik. Kalau betul alangkah bagusnya:)

Cho Zila said...

tonggeng menonggeng si aiyan yerk...
berkabus kalau kat genting memang bestler..

norhidana miswan said...

mamyHarraz- kadang merangkak pesen gitu, lg kelakar

k Azian- wah2 akak gi tmpt berkabus msti yg bestnyer, dana perasan ala2 lps ujan jelah

Lieya- ntah apa lah pesen tu beb, kadang kalu di lyn lg lah teruk, ada je kan akal

k Zakie- hehehe yeke kak? lum sampai seru lg kot kak

k Chozila- heheh itulah dia kak, nk gi genting lum lg lah kak, pg dkt2 je kot

Qhaifa Nur said...

nampak tak 'hantu' aiyan...jahat auntie Nur ni...
kabus mcm tu sure sejuk kan..kan..

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- hehehe jgn nanmpak lah kak oi... aah sejuk kak, kt ukay perdana nih kalu time2 ujan mmg sejuk mcm apa... sbb tp2 tuh banyak utan lg

Sherwieyna Muzzawer said...

aiyan sayang, tengah buat apa tu?
comel sangat..hehehe

Papa Mifz said...

dah mcm kat Genting dah PM tgk...

lizz said...

kemain ayyan ni tau...nak praktis aper la tu agaknyer tu...

bestkan musim hujan ni sedap tdo pun ader raser malas nak gi kerja...

pi genting or cameroon best...tak pun bukit fraser

LYAfrina said...

aiyan wak gimnastik ye

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

aiyan saampai tonggeng kau nak hikss....

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Aiyan tengok ape tu? hehehee... macam2 perangai si comel ni ye! Dana, Aiyan dah sihat ke?

izan mama mia said...

hai..aiyan..nonggeng semacam jer tuu...wah nak mai sh alam ker....uitm yer..dekat laa tu ngan area saya...ntah laa ..napa mama aiyan xleh dtg blog saya..huhu sedey ...

nur anis said...

amboi aiyan...tinggi nonggeng..huhu