teman2....

Wednesday, November 14, 2012

WW anak papa

as salam sume kwn2,

selamat hari rabu, bestnyer esok cuti lg yeyeh

kalu ngn papa gelak beso je

best betul dia landing kt papa dia... 

p/s: salam maal hijrah esok ye kwn2....

28 comments:

Kakcik Nur said...

Macam landing atas tilam je, ya Aiyan. :)

mamyharraz said...

comelnya aiyan.
budak ni kan kak mmg rapat dgn ayahnya kan..samalah ank sy pun sama..kalau dgn apak dia kemain manja..hehe

norhidana said...

kakcik Nur- aah tilam vono heheh

mamyHarraz- heheh sbb nampak tecik sgt dr papa dia kn... aah rpt n manja lbh2 kt papa... tp kalu papa takde ngada2 ngn mama hehehe

NM02 said...

sbb empuk la... hehehe

norhidana said...

k NM02- hehehhe... tilam vonooooo

cHeRyNa PiReS said...

Bantal peluk paling best ialah bapak kita. Lagilah kalo boroi...fuuuhh :)

Fauziah Mohamad said...

alalala puting dia hijau la...cumil je duk landing kat situ...hati-hati ye...

norhidana said...

Cheryna- heheh masalahnyer bile papa boroi camne aiyan nk peluk heheheh tak sampai2

k Fauziah- puting mam dia ada hijau n biru, tp kaler pink paling cute tp papa tak bg beli...

Daddy Ziyyad said...

empokkk! kikikiki

محمد رازيق said...

amboi. duk pijak2 papa dia kak. hehe. bestnya kalau jadi budak kecik. hehe.

nn lylyn said...

aloloo ^^ teringat lak saya kt anak patung yang panda bertindih 2 tu...

Karukord Jagau's said...

Haaa mcm atas tilam tebal :)

ct rahani said...

amboi aiyan.. syok yer landing atas 'tilam vono' yg gebuss gitu.. comel.. ekeke..

salam maal hijrah jugak utk dana sekeluarga.. :)

mamasuri said...

sedap landing yer aiyan...

norhidana said...

Daddy Ziyyad-mmg sgt2 empok

Mohd Razik-hehehe dia tak pandai berdiri sndiri lg dik tak blh pijak2

nn Lylyn- heheheh yg anak patung panda papa ke aiyan

en Jagau- hehehe tilam vonoooo

Ct Rahani- heheh syok lah tu, tgk muke eksen je... salam maal hijrah gk utk ct

Emy- heheheh op couse lah

Kakzakie said...

Landing belakang memang best. Semua anak-anak kecik suka macam Ayyan buat tu Dana.

norhidana said...

k Zakie- aah kan kak... hehehe sblum2 nih dia tak pandai lg landing gitu, skrg nih dia suke panjat2 org

Zulfadly said...

comel je landing mcm tu, selamt bercuti kak! salam maal hijrah

NEKCIK said...

Salam Dana..wah mmg anak bapak betol nii...Itu sudah baguss..boleh mama bersantai sikit!!!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Suka bila bersama papa :-)
Jom join segmen saya akak.

AHMAD AFIQ said...

sdp nyer anak nyer

Papa Mifz said...

besar betul gelak nyer tuh...hehe

norhidana said...

Zulfadly- heheheh feveret dia tuh,thanks dik

Nekcik- w`salam nekcik, heheh ada masa je baik ngn papa dia,pastu cari mama gk

PMDR- heheheh akak dulu tkt kt abah dia garang

Ahmad Afiq- heheh sedap n syok dik

papa Mifz- aah sampai tak nampak mata

Alin In D House said...

best yer aiyan main guling2...

Acik Erna said...

anak manja papa la tu dana..suka je dia

lelamaisara said...

badan bapak die jadi tilam..hehehe

nur anis said...

anak pap rupanya ye...huhu

intan_blur said...

ya Allah...xblh bla tgk muka time gelak..gelak abis..xpdan ngan kecik..