Wednesday, November 14, 2012

WW anak papa

as salam sume kwn2,

selamat hari rabu, bestnyer esok cuti lg yeyeh

kalu ngn papa gelak beso je

best betul dia landing kt papa dia... 

p/s: salam maal hijrah esok ye kwn2....

28 comments:

  1. Macam landing atas tilam je, ya Aiyan. :)

    ReplyDelete
  2. comelnya aiyan.
    budak ni kan kak mmg rapat dgn ayahnya kan..samalah ank sy pun sama..kalau dgn apak dia kemain manja..hehe

    ReplyDelete
  3. kakcik Nur- aah tilam vono heheh

    mamyHarraz- heheh sbb nampak tecik sgt dr papa dia kn... aah rpt n manja lbh2 kt papa... tp kalu papa takde ngada2 ngn mama hehehe

    ReplyDelete
  4. k NM02- hehehhe... tilam vonooooo

    ReplyDelete
  5. Bantal peluk paling best ialah bapak kita. Lagilah kalo boroi...fuuuhh :)

    ReplyDelete
  6. alalala puting dia hijau la...cumil je duk landing kat situ...hati-hati ye...

    ReplyDelete
  7. Cheryna- heheh masalahnyer bile papa boroi camne aiyan nk peluk heheheh tak sampai2

    k Fauziah- puting mam dia ada hijau n biru, tp kaler pink paling cute tp papa tak bg beli...

    ReplyDelete
  8. amboi. duk pijak2 papa dia kak. hehe. bestnya kalau jadi budak kecik. hehe.

    ReplyDelete
  9. aloloo ^^ teringat lak saya kt anak patung yang panda bertindih 2 tu...

    ReplyDelete
  10. amboi aiyan.. syok yer landing atas 'tilam vono' yg gebuss gitu.. comel.. ekeke..

    salam maal hijrah jugak utk dana sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  11. Daddy Ziyyad-mmg sgt2 empok

    Mohd Razik-hehehe dia tak pandai berdiri sndiri lg dik tak blh pijak2

    nn Lylyn- heheheh yg anak patung panda papa ke aiyan

    en Jagau- hehehe tilam vonoooo

    Ct Rahani- heheh syok lah tu, tgk muke eksen je... salam maal hijrah gk utk ct

    Emy- heheheh op couse lah

    ReplyDelete
  12. Landing belakang memang best. Semua anak-anak kecik suka macam Ayyan buat tu Dana.

    ReplyDelete
  13. k Zakie- aah kan kak... hehehe sblum2 nih dia tak pandai lg landing gitu, skrg nih dia suke panjat2 org

    ReplyDelete
  14. comel je landing mcm tu, selamt bercuti kak! salam maal hijrah

    ReplyDelete
  15. Salam Dana..wah mmg anak bapak betol nii...Itu sudah baguss..boleh mama bersantai sikit!!!

    ReplyDelete
  16. Suka bila bersama papa :-)
    Jom join segmen saya akak.

    ReplyDelete
  17. sdp nyer anak nyer

    ReplyDelete
  18. besar betul gelak nyer tuh...hehe

    ReplyDelete
  19. Zulfadly- heheheh feveret dia tuh,thanks dik

    Nekcik- w`salam nekcik, heheh ada masa je baik ngn papa dia,pastu cari mama gk

    PMDR- heheheh akak dulu tkt kt abah dia garang

    Ahmad Afiq- heheh sedap n syok dik

    papa Mifz- aah sampai tak nampak mata

    ReplyDelete
  20. anak manja papa la tu dana..suka je dia

    ReplyDelete
  21. badan bapak die jadi tilam..hehehe

    ReplyDelete
  22. ya Allah...xblh bla tgk muka time gelak..gelak abis..xpdan ngan kecik..

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...