teman2....

Monday, November 12, 2012

mee ketam kl + crepe durian


as salam sume kwn2,

selamat cuti sekolah utk bdk2 sekolah yg cuti, cikgu2 juga mak pak mana yg balik kg, maklum lah minggu nih kalu cuti 3hari dpt seminggu teruskan... sorry sgt2 kt korang masa jumaat tuh aku tak sempat bt ntry n tak ber BW blog korang2... mahap yek kwn2... 

citenyer kamis aritu aku ngn bff aku n sorang lg membe opis nk mkn mee ketam, walaupun ada yg ckp mee ketam tu tak lah sdp mana... tp bg kami ok lah rasanyer... tak lah sedap sgt3... tp boleh di kire ok lah bg tekak kami... pastu try lah cari crepe durian... sedap mmg sedap tp pun aku tak lah teruja sgt... jnji dh rasa n dh tau camne kan


mee ketam kl.... suke ngn rasa kuah nya...

si bff aku pn Emy ngn kak Ct

sebenarnyer kaler kunin tp biasalah tepon aku terlebih flash

p/s: heheheh minggu nih best betul kan, minggu dpn lg best bos takde cuti pg oversea huhuhui

23 comments:

Aine Ainun said...

org sume update pasal durian crepe,
mcm best je...nk try tp xtau nk cr kt mane kt sini....

Aik berubah betul warna durian crepe tu...mcm putih da colour die...

Kakcik Nur said...

Bilalah kakcik nak dapat rasa durian crepe tu...

Zulfadly said...

mahal x mee ketam tu, ramai skunk suka makan durian crepe, hehe, macam sedap

mamyharraz said...

sedapnya mee ketam tu kak..alahai bilalah boleh merasa makan nih..teringin,terliur nyam nyammm :")

aiEz said...

mee ketam tu membuatkan aie terasa lapar pagi2 macam ni,ehhe

mamasuri said...

walaupun org dok kata mee ketam tu xsedap..tp kte tak leh nak comment lebih2 sgt cakp tak sedap..sbb itu lah mee ketam yang pernah kte rasa kan..melainkan ada tempat yg kte dah rasa...ehehhe..

Deq's Qienz said...

sedapnya..byk isi tak ketam tuh??crepe durian tak pernah rasa lag la..sedap tak??

inazamri said...

dua2 tu akak belum penah makan.durian crepe mmg tingin la nak rasa coz ramai dah org yg cuba

cHeRyNa PiReS said...

rasanya ni antara makanan terfemes kat dlm blog setakat ni...durian crepe.

Tp sha lagi excited dgn mee ketam tu kot. Hmmm...akan cari...kita test dulu br ckp :)

norhidana said...

Aine- hehehe cube cari kang dh dlm pantang kene tunggu lama baru blh rasa

kakcik Nur- skrg dh senang nk cari kakcik

Zulfadly- tak lah dik rm8 je yg gune ketam nipah ngn udang galah baru mahal...

mamyHarraz- hehehe kt shah alam ngn keramat cawangan utk yg ni,tp rasanyer dh ada banyak tmpt ada

Aiez- hehehe tergoda kalu tgk sekali

Emy- setuju2...

Deqs Qienz- penuh gk lah isi ketam tuh,crepe durian tu mmg sedap tp boleh cube sndiri baru puas mkn durian nyer

k Inazamri- hehehe crepe durian tuh cube sdnri pun blh,dana tingin nk try bt sndiri

Cheryna- hhehehe itu betul... cari jgn tak cari dik oi

Azian Elias said...

mie ketam ni fofular kat s alam. ari tu ada guests mai pun akak belanja makan mee ketam tapi makan kat umah.. rasa2 macam akak pun terrer buat. heee

wahida said...

aku teringin nak mkn mee ketam tu nok...huhu...

ct rahani said...

mee kari ketam.. sedapnya dana.. lama x makan mee kari.. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

famous betul crepe durian sekarang ni, tapi saya tak pernah pun rasa lagi :)

norhidana said...

k Azian- aah mmg dia sama ngn cawangan kt shah alam tu kak,hehehe lbh kurang cam mee kari tp letak ketam hehe

k Wahida- meh2 dtg kt keramat sini, nnti dana banjer akak ek

Ct Rahani- hehehe sedap pekat2 gitu, secukup rasa

Nurul Husna- aah dik, akak kire dh lps tingin lah bile dh rasa kan...mmg sdp

Ros said...

Assalamualaikum norhidana,

Tudia aihhh...ketam dia punya lah besar he.he...sedapnya...

Karukord Jagau's said...

mggu ni asik nmpk creepe durian je nih...huhuhu x penah rasa lg

~aYu~ said...

mee ketam dan crepe durian.. xpenah rasa dedua tu..

izzah said...

Sedapnyer crepe durian ni yek..byk nampak org buat n duk post kn blog..nk try jgk...tp try mkn je la..hehehe...

mia izzati said...

kak dana nihh cam tau2 je sy tengok gile tengok gambooo crepe doyan tuuu..baru je bape saat sy google pasai crepe doyan yang jadi fenomena tuhh hehe..tingin gak nak rasa..kat sini ada jual 5kpg rm10 tak silap sy..

lelamaisara said...

tu la pelik..biase tgok kaler kunin..hehehhee

sedap ea kak..saya baru order nak try makan...

nur anis said...

sedapnya makan.....

intan_blur said...

nasib baik kak..sye x puasa harini..klu x..sye suh anta jg 2 menu tuuu..
sye tgh nk cube buat durian crepe...smpi skrang sye belum penah rase lg durian crepe tuuu..tp tliur jek ...