teman2....

Thursday, November 29, 2012

troli pun jd lah

as salam sume kwn2,

lama dh aku tak buat photo diary kn, skrg nih gambar tak berapa banyak lah...aku mls bebeno amik gmbar,kalu ada pun kadang kureng berkualiti ehhehe, dh tu gambar si aiyan je yg ada hehehe... kang ada geng yg muntah ijo heheh...

mlm td kami gi giant tmn permata, konon2 nk cari toto n bantal n keperluan lain, sbb nyer ujung minggu nih atuk, nenek ngn makcik pakcik aiyan nk dtg dr kg utk konv mak tek ahad nih 2hb, umah aku bkn lah ada banyak brg sgt, itu yg nk mencari...disebabkan plan nk beli brg banyak mmg tak bwk stroller lah, nk suh aiyan duk kt troli giant je tp nyer... mana reti duk diam...skt ati

see... tgk kaki dia ktne... 

suh ddk elok2 mule2 je pastu sibuk nk berdiri

p/s: tak sbr nk tunggu family dr kg dtg.... sabtu pg gerak msti ptg baru sampai al maklum naik bas sume, abah aku mana berani nk bwk kete dr johor sampai kl nih...

16 comments:

lizz said...

mesti seronok berkumpul ramaikan...ayyan mesti happy dapat main ngan sedara marakan...

mamyharraz said...

seronoknya tgg family dtg..mesti meriah.

Acik Erna said...

Comelnya aiyan.sabo ye dana..nanti sampaila family dana tu

izan mama mia said...

seronok laa family nak datang

Qhaifa Nur said...

aiyan shopping beli brg untuk atuk yup...
budak dana dpt kuar jenjalan suka sangat, tu yg tak mau dduk diam...

Kakzakie said...

Hahaha... biar mama pusing sikit Ayyan. Suka auntie:) Dulu mama kata lambat sangat itu ini. Sekarang rasakan siapa lebih ligat mama ke Ayyan.

Sherwieyna Muzzawer said...

wah seronoklah sebab family nak datang..amboi comelnya aiyan masuk dalam troli tu..heheheh :)

norhidana miswan said...

LIzz- itulah yg tak sbr tuh

mamyHarraz- hrp2nyer gitu lah

Acik Erna- heheh aiyan mmg ada je akalnyer

Izan- seronok sbb family akak jarang dtg

k Qhaifa Nur- hehehe suke dia dpt jln2 time mlm, tp pnt jaga dia

k Zakie- waaaah susah lah aiyan ada geng nih, ada penyokong setia

Sherwieyna- comel lah sgt dia duk dlm troli tuh, rasa nk cubit je

Cho Zila said...

best family datang.. akak lak tak sabar nak balik kampung mingguni..

mia izzati said...

uikk aiyan rambut dah panjang..comeyyy..besa la kakk...mana leh dok diam cam mia...

Ros said...

Assalamualaikum norhidana,

Aktif sungguh si Aiyan ni...tengok tu siap nak bangun lagi he.he...
Semoga semua family norhidana selamat sampai...

nur anis said...

haha..apa lah aiyan ni..nak memanjat keluar troli lah tu...

izzah said...

Hehe...troli pn jd yek..ayyan pn dh makin cerdik:-)

Daddy Ziyyad said...

Semoga abah sefamili selamat tiba ke KL..bersantai dgn anak cucu tersayang..:) Saya pula balik ke JB petang ni..

Deq's Qienz said...

best la fmily dtg mst meriahhh,.

lelamaisara said...

oh family nak datang mesti best kan...