teman2....

Friday, November 23, 2012

bekal spaghetti bolognise....

as salam sume kwn2,

arini bit bz.... konon2 nk letak gambar dress ngn jubah yg aku ada tp tak ckup lak gambar yg ada... dr itu mari2 tgk bekal yg aku bwk arini, spageti bolognise... mkn ramai2 kt opis... seronok walaupun bwk tak banyak mana tp ramai org blh mkn... lgpun bos kn takde, blh la lepak2 sambil mkn...kalu bos ada, kejap2 dia jenguk hehehe



spageti bolognise yg simple mimple


p/s: ujung minggu nih nk mule jht manik kt tudung lah... kene rajin kn diri, tekadkan hati

28 comments:

mamyharraz said...

bak sepinggan kak! hihi..amboi dapnya mkn ramai2 dgn opis met.yg simple tu yg bestnya kak..kalau byk2 bahan tak feel sgt.

Sherwieyna Muzzawer said...

salam.

sedapnyaaaaaa! nak sikit boleh..hehe

~aYu~ said...

gulp.. faveret ayu tu... nak.. nak..

mia izzati said...

spekaki kegemaran saya niiihhh...tp tu lah tak reti bajet bila buat..mesti kuah tak cukup..hehehee

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah.. Mudah2an ada keberkatannya kerana berkongsi rezeki. :)

cHeRyNa PiReS said...

Sekarang mcm2 dah ada utk buat spaghetti simple dan sedap kan. Alaaaa...kalo dtg boss tu....ajak je dia mkn sekali kak ;-)

norhidana miswan said...

mamyHarraz- heheheh nk rasa kene dtg opis tp udh abis nih

Sherwieyna- salam... boleh2, meh2 dtg opis akak

Ayu- hehehe feveret ramai org nih

MIa Izzati-lah dik, kalu akak gune yg kimball tuh insyallah ckup utk 1 paket spageti...

kakcik Nur- betul tu kakcik

Cheryna- betul tu dik, cume kite rajin tak rajin je nk msk... bos akak tu mana suke org kumpul2 mkn sma2 gini

Azlina bt. Azis said...

hujan lebat disini, perut pon berbunyi huhu
http://azlinaazis.blogspot.com/

norhidana miswan said...

Azlina- hehehe kt sini pun ujan gk...

Alin In D House said...

wau nampak sedap tue... meh pos sini sikit...

izzah said...

rajinnyer akak masak bawak bekal...siap menjamu org lain lagi...bestnyer..bwk ke sini plk akak..hehe..

Acik Erna said...

assalam dana..memang best kalau bawak bekal pi opis dan makan ramai2..sedap..dulu acik sellau buat macam tu..sejak pindah sini je dah tak pernah buat

:::aZiE::: said...

bestnye..bak sikit kak..

a.samad jaafar said...

spaghetti agak asing bagi saya.. cuba makan..tp tak berapa nak jalan.. huh ! nampak sgt kampungnya saya

NEKCIK said...

Salam Dana..wa wa..western western gitu!! sodaap!!! mai seperiok!!

Papa Mifz said...

Bos jenguk sebab dia nak jugak spageti tuh,hehe

izan mama mia said...

amboi..berkelah dlm opis ker..hihi

Zulfadly said...

simple mimple janji sedap kak, tgk pon dah rasa nak masak mcm tu, hehe

mamasuri said...

aku selamba je lenggang kangkung makan sumer tu...huhuhu

Qasey Honey said...

sedap tu..npe la kita x 1 opiskn..klau x dh leh merasanya juga smbil gosip2..hehe

محمد رازيق said...

huhu. akak saya slalu terliur masuk blog akak. hehe. memang byk makann sedap2. hehe. selamat mnjahit manik kak.

Noli@Ibu Wafa said...

sedapnye..lapar plak rase..hehe..

salam kenal :)

norhidana miswan said...

Alin- heheh alah2 akak bt biasa2 je

Izzah- sesekali dik, kalu selalu mmg tak lah

Acik Erna- w`slm acik, heheheh seronok lg2 bile ramai yg mkn

Azie- hehehe kene dtg sini

en A. Samad- heheh alah dana pun org kg gk, tp jenis yg sume telan

norhidana miswan said...

Nekcik- w`salam nekcik, hehehe dana mmg antu spageti nekcik

papa Mifz- heheheh bos jenguk sbb dia tak suke anak buah dia borak2 sambil bfast

Izan- ops, kami mmg selalu bt camni,bkn berklah

Zulfadly- alah dik, pakai mana yg ada tambah skit2 je

Emy- ahak2... ko mmg bwk mulut je

k QH- heheheh... betul2 dah la akak lg teror msk

Mohd Razik- heheh alah sesekali apa salahnyer kn bt awak terliur

Noli- hehehe salam kenal kembali

lizz said...

waa rajinnyer...pepagi ni tengok bekal gini lapo lak rase...

norhidana miswan said...

Lizz- hehehe sesekali boleh la, selalu2 mmg tidak lah

Cho Zila said...

akak laparni.. lagiler bertambah lapar tengok dananyer spagetitu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pos mai sini sikit haha