teman2....

Wednesday, August 8, 2012

WW baju raya lg

as salam sume kwn2,

ada 3 helai lg baju raya yg dh siap, baju mak n anak...

close up kt leher

bhg tgn

dsign manik utk anak n emak sama je...

tabur manik+bunga kt leher

p/s: aku takmo hitung2 hari lg nih wei

23 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

santeknyer dikk.... akak belum mampu nak pakai baju manik2.. huhu...

norhidana said...

k Ratna- mekasih kak, insyallah akak boleh nyer... bkn mahal sgt pun, meh akak antar baju kt dana, dana bg spesel price

nur anis said...

cantik....saya still tak pandai buat crumble...

izan mama mia said...

silau mata tgk nih...

lieyalatif said...

cantik2 dana...ko mmg berbakat...akusuke yg gambar last tu...menarik...terus nampak glem baju tu sebab kain die kaler soft...kene plak ngan manik2 ko yg cantik tu....

mamyharraz said...

bling2 sukanya tgk..cantik sgt!
terus teringin nak bling2kan baju.bestnya kalau dpt.

inazamri said...

cantik sangattttttttttttt

Qhaifa Nur said...

suka sangat manik kat leher baju tu, serius cantik........

Aida Salleh said...

wahhh cantiknya....glamour gitu tau...

norhidana said...

Nur Anis- senang je dik, asasnyer gabungan pearl besar sederhana n kecik...

Izan- heheheh ye ek

Lieya-tq beb,heheh baju bdk pun lgpun bhg bwh ada bunge dh

mamyHarraz- mekasih dik, boleh nyer memanik tak susah mana

k Inazamri- mekasih kak

k Qhaifa Nur- thanks kak...

Aida- mekasih, tuan nyer baju yg glmaers tp tukang bt baju tak sampai lg

ros_reeza said...

wahh..cantik :)
baju raya dah siap ye.. huhuhu.Ros tak cari lagi ni..

aimaniman said...

cantiknya... tu la untungnya kalau kretip plus rajin.. akak yg super m ni kena korek poket aar bli baju yg tak brapa nsk cantik tu...

Ibu Lala said...

Wah cantik dan meriahnye...mesti tak sabar nak pakai kan. Nak tempah bolehhh?

Karukord Jagau's said...

Byk nya manik2 :)

norhidana said...

Ros- mekasih, ini bkn baju akak, ni baju org ni dik

Aimaniman- tq kak, tp ni bkn baju dana nih kak...

Ibu Lala-hehehe org yg punye la yg tak sbr nk pakai, ni baju org lain.. mmg saya amik tmpahan

en Jagau- heheheh baru meriah raya

sal-nurbeena said...

Salam kenalan

Sal suka sangat jahitan yang baju pink tu....terpikat terus!

kasehmia.blogspot.com

Azian Elias said...

Dana, lepas raya nanti akak ingat akak nak tempak abaya then that abaya akak nak mintak dana buat kan beading nya.. agak2 berapa ye kalau takan bahagian lengan je gitu..macam grey tu..

this is my contact number 019-2129958

wahida said...

nok, kalau baju kurung cotton letak manik cenggitu sesuai tak nok?

Cho Zila said...

amboi meriahnyer cantik.. cantik...

norhidana said...

Sal-nurbeena- salam kembali, mekasih

k Azian- dana simpan no akak, insyallah boleh kak, baju kelabu yg bolat2 tu ke kak? ke baju last tuh...

norhidana said...

k Wahida- manik cam mana? tabur2 tuh? insyallah boleh jnji kaler dia kene menonjol dr kaler baju tuh

k Cho zila- mekasih2

Aine Ainun said...

hajat x kesampaian tahun ni nak jahit manik kat baju sendirik...tak terlayan la...hehee

lelamaisara said...

cantiknye...minat la..tapi tak pernah nak try buat..hehehhe