teman2....

Thursday, August 9, 2012

photo diary


as salam sume kwn2,

sorry ek lambat bt ntry arini, agak bz skit... meh lyn aktivit aku dr ari ahad smpai smlm, mana yg lum kesempatan nk diceritakan kt sini...






ahad aritu pg gm plaza, kete pun dpt naik lif

geram tgk lace bunge2 nih, konon2 tkamo beli tp sampai 10m borong

pantang nampak magazine, paper ngn kalender msti dia koyak

kalu kt blik tido, suke sgt main selak2 langsir


cuci2 mata kt aeon au keramat

tgk kwn2 bt murtabak mini aku pun try gk
hehehe walaupun tak lawo jnji sedap

kudapan feveret, roti gulung sadin

21 comments:

mamyharraz said...

sy teringin nak plaza gm tapi tak kesampaian lagi..

murtabak mini?hmm boleh try buat nih..baki kulit popia ada lg tu kt rmh ;)

norhidana said...

mamyHarraz- pg dik, kalu nk gi weekend pastikan sampai awal, kalu tgri mmg jem gile n ramai sgt org

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau tak beli nanti balik rumah nyesal pulak :)

Zulfadly said...

saya pon tgh membuat murtabak, nak jual esok, roti sardin goreng tu, hanya boleh dimakan time puasa je kat umah saya, rindu lak makanan, hehe

Aine Ainun said...

berkenan ngan murtabak tu la dana...
sat lagi nak search la resepi=))))

ambnoi aiyan..
makin comey tau

mamasuri said...

sedapnyer murtabak tu...nak cuba wat gak lah..ehheeh..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

shoping akak yea..
semoga ceria selalu :-)

Kakzakie said...

Ayyan punya kelengkapan dah siap mestinya. Dana dgn Edy punya kemudian tak apa kan hihi...

norhidana said...

Nurul Husna- hehehe betul3

Zulfadly-rajin ko menjual dik, nsb jauh kalu dkt nk gk akak oder

Aine-senang je aine,sbb tu blh bt, kalu leceh jgn harap

Emy- cube jgn tak cube beb

PMDR- hehhe supnk skit2 je dik, kang nk supink utk aiyan lak

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam kunjungan...

Murtabak mini seringgit kat Klang.. tp kecik betul.. huhuhu~

www.shahrulhairy.com

ros_reeza said...

sedap murtabak tu :)

Qhaifa Nur said...

dengarnya GM ni best...
suka roti gulung sardin....

POSH76 said...

roti sardin goreng tu sodap...mentang2 dah raya hehe

nur anis said...

saya teringin nak g gm tau..mesti rambang mata..huhu

birthday party said...

nice post :D

mia izzati said...

adik ipa saya kata gm tu ada macam2..tapi tak penah pi lagi..kak rupa metabak tu dah ada dahh hehe

Karukord Jagau's said...

Sy kdg2 pegi gak GM tu....saja tgk2 je...selalu saya pegi jln kenanga kalau nk amek brg niaga.

LYAfrina said...

owhh...ada lif kereta??/ mcm kat jepun la ye...

lace bunga rose tu utk buat ape ye?

Deq's Qienz said...

sy pon suke mkn murtabak gak..hehee

norhidana said...

Shahrul Hairy-mekasih berkunjung sini, lenkali bt sndiri je dik heheh

Ros-reeza- betul mmg sedap

k Qhaifa Nur- best utk yg nk membeli borong kak, itu feveret roti sadin tuh

POSH76- mmg sedap kak, heheheh itulah raya awal ek

Nur Anis- pg lah dik, gm klang lbh banyak pilihan n tmptneyr luas, gm plaza pun bnyak brg tp sempit skit

Birthday Party- thanks

Mia Izzati- mmg ada mcm2 dik, tp kalu nk beli brg yg branded2 takdelah situ dik

en Jagau- mmg utk memborong je ke situ, ongkos pun kene lbh

Lyafrina- heheh ada dik, sbb mmg tinggi bangunan tuh, lace tuh blh letak kt tudung, kt baju...

norhidana said...

Deq`s Qienz- hehehe sama lah kite