teman2....

Monday, August 13, 2012

baju raya lg, hampir setel

as salam sume,

salam ramadhan ke 24... tak sampai seminggu kite dh nk raya.... cpt nya masa berlalu, ujung minggu sambil sibuk siapkan manik baju org sempat gk gi festival city utk supink baju aiyan.... dpt siapkan 3 baju org lg, ada lg selai je legaa.... tp tibe2 ada tambah selai baju lg...milik bff aku Pn Emy... (itu mmg kene paksa rela utk manikkan ahak2)...pastu baru boleh jht manik kt baju aku lak, itu pun kalu sempat lah... ahak2
aku dh plan nk letak france lace je kt baju aku tuh... senang ko...

meh layan gambar yg udah siap yek...lega 2 baju yg last tuh aku dh poslaju pg td, mintak2 selamat sampai kt terengganu esok atau lusa...


highlite kt bunge je


amik idea dr pemanik glamers k umi pepari ngn en sheik

dh takde idea nk wat camne kan

baju kosong, mudah utk dimanikkan

sisik ikan close up

p/s: time2 org dh semangat raya, time ni gk lah banyak fail2 kerja sampai, dhla mood bt keje dh tkde

22 comments:

mamasuri said...

baju aku bukan sehelai..3 helai okkk...aku, suri n darin..nasiblah..bt jgn tak buat..kan aku merajuk kang...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik nye..
nanti basuh baik yea.. takut tanggal manik2 bunga dia kak :-)

norhidana said...

Emy- ahak2 aku ingt cam selai je, sbb kalu ingt2 sampai 3lai mcm banyak beno... cis majuk konon

PMDR- heheheh itu bkn baju akak dik oi, baju org...pandai2lah deme nk nyuci nyer

kakcik said...

Kena teliti betul nak buat sisik ikan tu, kan? Tak terbuat kakcik!

lieyalatif said...

cantik dana...bertambah glem laa pn emy kite yeak ekeekekekeek....aku dok tgk care ko susun manik2 tu pun terus aku dah rase pening, camne laaa aku yg jahit plak...mau mabuk aku hahahahahaahah

Cho Zila said...

tu dia mata dana pun dah bling.. bling...
tuan memaniknyer dah ada baju raya manik tak...

nur anis said...

saya selai lagi tinggal..huhu

norhidana said...

kakcik Seroja- aah kene teliti kakcik, tp kalu berkaitan ngn manik sume kene teliti kalu tak abis

Lieya- hehehhe... saja je ko, skit2 fenin..

k Cho Zila- hehehe, baju raya sndiri lum jht manik lg kak

Nur Anis- bestlah tu, akak nih baju sndiri lum sempat tgk lg pun hehehe

Tihara said...

lawanya manik dia..selamat hari raya dana :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

betul tu kak, dah takde mood dah nak datang keje ni. hihi

p/s : kad untuk akak saya baru je pos, mintak maaf kad saya kecik je n tak cantik :)

Kakzakie said...

Selagi tak siap selagi itu kena gigih Dana. Org nak pakai raya kan..

Cantik:)

ros_reeza said...

cantiknya baju2 tu :
tapi kena hati2 sikit, tak leh ganas2 sangat :)

Ros pun dah beli baju raya.. dapat gak warna hijau daun pisang.. hihihihi

Qhaifa Nur said...

kalau akak yang punya ni sangat berpuas hati....
cantik la.......

norhidana said...

k Tihara- mekasih kak, selamat hari raya jgk

Nurul Husna- heheheh... mekasih dik

k Zakie- betul tu kak, sbb baju org,kalu baju sndiri tak ada manik pun takpe

Ros-reeza- mekasih, tp itu bkn baju2 saya, sume baju org

k Qhaifa Nur- hehehe ye ek kak, mekasih

Papa Mifz said...

nak jahit2 manik tuh kene teliti kan...

LYAfrina said...

comel sgt2//... berkenan lya tgk y manik pink tu..msti baju raya dana kan?? kaler grey.. kalo kt jumpa nnti..leh ambik gambo sama2 pakai baju sekaler

ieda said...

cantiknyaaaaa dana
dari dulu akk kenal dana , memang kagum dengan hasil tangan dana nie
kreatif betul ! .. ;))

Dee said...

wah...ramailah yg glamer di hari raya dengan jahitan manik u tu sis..cantik..

norhidana said...

papa Mifz- ya betul....

Lyafrina- thanks, ooops ni sume baju org dik oiii...baju akak tak sempat jht manik lg

k Ieda- mekasih kak.... kembang idung tau akak puji2 nih

k Dee- hehehhe... hrp2nyuer gitulah kak...

izan mama mia said...

UIH...BUKAN NAK PUJI TAPI TETAP NAK PUJI SEBAB..HASIL KERJA YANG ANGGUN SEKALI....TAK SALAHKAN PUJI DGN IKHLAS HATI..MAAF ZAHIR BATIN..NANTI NAK RAYA DAH..HEHEEH

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Blink blink mata Marya tgk... alahai... bukan semua org dikurniakan bakat mcm ni tau! Selamat Hari Raya buat Dana sekeluarga! Tak sabar nak tgk Aiyan pakai baju raya :))

lelamaisara said...

wah blink blink gitu..baju raya Dana eh....