teman2....

Tuesday, August 7, 2012

hobi jd kerja

as salam sume kwn2,

salam 18ramadhan sume, seram sebenarnyer aku kalu duk kire2 hari pose nih... cpt beno dh nk abisnyer... baju ada lg 3 lai lum siap hehehhe... mintak2 siap lah nnti... kalu tak, tak lena tido aku
nk tunjuk kt korang tmpt aku memanik selalu, aku tak memanik kt meja sbb jauh dr si aiyan, aku gunekan kotak folder brg sebagai meja bergerak, siap blh simpan manik n kristal dlm folder tu... pastu blh tolak sbb ada roda...

ni lah station aku..hehehhe

tiap kali pg kedai jual kristal kt gm plaza nih msti aku rambang mata tgk kristal nh...

msti selit gmbr ini bdk, see rambut dh panjang boleh letak penyepit

p/s: bile dh msk setengah pose mule lah takde idea nk msk apa utk berbuka... korang cmane?

12 comments:

nur anis said...

agaknya bila saya nak jadikan hobi ni kerja jugak ye..huhu

norhidana said...

Nur Anis- lama2 nnti boleh gk dik, akak dulu pun suke2 je

baby lydia said...

akk rajin lh..smlmt berposa yg ke 18

mamyharraz said...

ni namanya hobi mendatangkan pulangan kak.
sy pun ngerilah mengira tarikh..cepat sgt berlalu kan..

apapun semoga cepat siapkan manik2 tu ya kak ;)

Karukord Jagau's said...

Saya sampai skrng ni lauk bebuka x penah msk...sume beli siap je hehehee ....

Papa Mifz said...

rambut ayyan dah panjang yer...;)

~ataicha~ said...

nice.. yup kalau hobi dijadikan kerja memang menarik sebab kita suka buat so hasilnya menarik.. berbeza jika kita jadikan kerja tu seolah terpaksa... maka hasilnya kurang menarik..

atleast hobi boleh bagi duit.. bukan menghabiskan duit kan..

Liza Razak said...

harap2 sis sempat siapkan :)

Deq's Qienz said...

wahh baguih la hobi yg bley duet masukkk..sy nih arap pendapatan bulanan je..nk ader side income lain tak jugak.

Kakzakie said...

3 helai lagi tu dana - kalau menjahit cepat tapi nak jalin manik tu mesti jenuh dgn Ayyan lagi dok mengintai-intai manik :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

boleh akak boleh punya! =)

lepas ni potong rambut ayyan kasi botak =)

norhidana said...

Baby Lydia- kene rajin diak, sbb baju org

mamy Harraz-heheh alhamdulillah rezeki ramadhan kan

en Jagau- heheh takpe, en Jagau bujang

papa Mifz- aah dh panjang, nk potong cam syg je

Ataicha- alhamdulillah,mule2 suke jd minat lak

Liza- insyallah, tq dik

Deq`s Qienz- skit2 boleh la dik, time raya nih banyak lah skit dpt tempahan kalu tak bt baju sndiri je

k Zakie-heheheh hrp2nyer blh siap on time lah kak, kalu tak nngis

Nurul Husna- heheheh ish2 tkamo syg lah potong rmbut dia