teman2....

Wednesday, January 18, 2012

my little rascal with biscuits

as salam sume kwn2,

org lain suke bt WW hari nih tp aku... lum berkesempatan lg nk bt WW sbb ada je nk cite hehehe ahak
takde niat nk ckp si bolat tu rascal tp teringt cite katun thn 80 an -90an dulu `the little rascals`... rambut dia gaya cam si bolat nih... heheheh hari dia nk kene cucuk tu lah, keje mak ngah nyer nih...

pastu belajarkan si bolat ku mkn nestum ngn biskut... mcm gns tp skit je yg msk mltnyer... budak bulat2
dia pandai,kalu dia takmo mkn ke minun susu ke dia akan bt2 batuk sampai muntah... huhuhu geram tul aku, skrg nih paed sarankan aku bg susu pediasure atau s26 utk dia,bg bdn dia naik... mintak2 lah berjaya


gini lah gaya rmbutnyer,blh tgh pastu kt atas tu ada naik skit

org nk amik gmbr rambut dia saja je letak tgn kt situ ko...dengki

ini keje mak tek nyer yg suke beno ngusik dia...

ini budak baru belajar mkn biskut...tp memilih ko

p/s: tgh duk usha2 cari pediasure tp tak jumpa yg bwh 1thn.... ish

14 comments:

lieyalatif said...

WAH COMEY2 heheeheheh...kemain rambut aiyan yeak.....


oo dah start bagi mamam yeak dana....bagus le tu...hope dpt tambah berat aiyan....susu s26 tu senang le nak cari tuk baby...pedisure tu aku tak sure plak heheeh...kat farmasi ko dah try, kene servey byk farmasi le gini.....

norhidana said...

lieya- hehehe mekasih2 tp tak dpt lawan lah rmbut si ensem ko tuh...

baru try bg sbb dia dh msk 6bln gitu,hrp2 prt dia dh kuat skit dh... itulah mmg kalu pyh nk jmpa pediasure tuh aku bg s26 je dulu lah...

mamasuri said...

hehehe...pandai aiyan...paparazi kena belajar lebih lagi lah nak ambik gambar aiyan tau..ehhehehe...ko cari dulu pedisure tu beb...pergi manjaku tu..myb ada...

Papa Mifz said...

cuba la S-26..bagus..papa mifz adik beradik dulu minum..then sampai anak sendiri pun minum S-26...:)

norhidana said...

emy- heheheh ntah mana ntah dia dpt cari nk mengenakan org tu ha... ish2
yelah kang aku suh gak edy cari kt manjaku kot2 hada...

papa mifz- itulah, doc ckp gk try s26 kalu takde pediasure...tp mmg dia saran cube pediasure dulu sbb bgs utk budak yg bermasalah katanyer..

Tihara said...

ala tomei nye dia makan biskut cedapp :)

Cik Rose Cute said...

Syifa mau makan...tak memilih...

norhidana said...

k tihara- heheheh itu pn kene amik gmbr 2-3kali,dia sibuk nk pose sengih2...org nk a ik gambar dia ngn biskut...

cik rose- senang lah gitu kak,ni..baru nk belajar kalu tak suke ttp mlt,tolak2 tgn..

Qhaifa Nur said...

dah pandai pegang ...

Dee said...

moga bila tukar susu..berat badan dia naik sket..

MaryaYusof said...

Wah, rambutnye pacak lah :)
Harap2 naiklah kg die lepas tukor susu nnt ye norhidana ;)

norhidana said...

k qhaifa- pegang tu mmg pandai, tp nk bg msk ke mlt ngn tpt mmg pyh skit heheheh

k dee- insyallah kak..hrp2nyer gitu

k marya- heheh rmbt skit tp nk pck gk... insyallah hrp2 sgt camtu lah kak

sahromnasrudin said...

wah!! dh pandai pegang biskut..bagus2...

norhidana said...

en sahrom-pegang mmg udah pandai,tp nk bg msk mlt tu pyh beno... itu yg kadang mama nyer kene tlg pegangkan