teman2....

Thursday, January 19, 2012

hepy bday en rohaidi 18 jan 2012

as salam sume,

ada kah aku melampau lupe nk bt ntry bday laki aku smlm? heheheh nk wat camne
tahun lps kami sambut ber2 je, sbb si bolat dlm perut lg masih tecik sgt masa tuh...
tp thn nih sambut ber3+2 heheheh aku, edy, si bolat, mak ngah juga mak tek...
sambut simple2 je kt umah kami2 je...
takse spesel2,hadiah pun takde lg heheheh...
cume msk skit2 n kek je... kek pun aku beli kt pistachio je, nk beli SR mcm bnyak sgt lak lgpun skrg tgh dlm perbelanjaan berhemah hehhehe... lyn blackforest je.... nyum3

simple sgt kan... jnji aku ingt n wish kt edy

ini lah dia bday boy nyer


ptt ada 1 lg lilin kecik tp mana ntah heheheh...




simple kan kek nyer... hehehhe 


kek black fores je...


aku cume msk spageti bolognise

juga beli sate


murtabak ayam

p/s: semoga edy jd papa n suami yg lbh baik kpd aku juga si bolat

11 comments:

lieyalatif said...

hepi besdei buat papa aiyan....semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan sihat2 selalu...

so sweet celebration korang.....kek nampak menarik tu...ape2 pun aiyan le sian...kene amik bau jek aiyan eheheheh...heheeheh tgu tahun depan...leh pulun same

Kakzakie said...

Sampaikan salam kakak buat Edy...happy belated birthday utknya...

Papa Mifz said...

happy birthday utk suami...semoga panjang umur murah rezeki...amin..

sideburn suami ala2 elvis la...:)

Tihara said...

hpy birthday utk ur hubby..sedap kek tu, saya ske sgt :)

JaSSNaNi said...

Hepi besday gak utk EDY, semoga panjang umur dan sentiasa di murahkan rezeki... :)


sedap kek, sedap gak itu satay, sib baik smlm akak dah lepas makan satay.. nyum nyum...

Fatin Mraz said...

happy belated birthday to ur husband.
=}

wahida said...

hepi beday tu ur hubby...semoga panjang umur murah rezeki hendaknya..amin...

dear, aku tak leh komen kat blog ni sebenarnya, ni pun aku klik balas kat komen fatin mraz kat atas ni...tukar la pada pop up window...lebih mesra pengguna gitu...

norhidana said...

lieya- amin2, tq beb, sebenarnyer tunggu dia tdo baru mkn2 nih heheheh...

k zakie- tq kak kata edy...

papa mifz-amin,terima ksih, heheheh ntah dr kenal masa kt uitm dulu dia mmg gaya gitu ngn sideburn nyer hehehe

k tihara- mekasih kak, suke rasa coklat+chery tuh

k nani- heheheh mekasih kak... sume sedap kak bg tambah itu lemak

fatin- tq yek... :)

k wahida- heheheh toce kak...
pop up window tu camne kak? tanya emy pun dia tak tau... aku lg lah blog ni tak tero sgt

Qhaifa Nur said...

hepi bufday to en. edy..
moga panjang umur & dimurahkan rezeki...

a.samad jaafar said...

hepi besday edy..mintak samsung galaxy tab kat empunya blog nih..err..minta dua..pos satu kat aku ! hahaha..

norhidana said...

k qhaifa- tq kak... amin

en a.samad- uhuk2 tercekik tuan nyer blog ni baca... samsung galaxy yg menan nyer blh?