teman2....

Wednesday, January 25, 2012

annur & annisa with Dana

as salam sume kwn2...

hari 1st selepas cuti 4hari,syok tul lah... hehehe
aku arini mimpi ko...tgk membe2 blog dok bt ntry WW... aku duk ckp sndiri apasal lak WW kan arini senin...
ahak3 rupenyer aku yg dh nyanyuk... ampeh tul lah

takmo ckp bnyak2,cuti aritu aku duk umah je lyn si bolat, tak kuar gi mana2, mak ngah ngn mak tek je yg balik kg... aku duk umah duk ralit siapkan jht manik kt tudung2... jom lah kwn2 meh lyn yek

sebenarnyer aku baru nk mencuba2 jual tudung bermanik nih... tudungnyer aku beli dari collection annur n annisa n aku manikkan... so,kalu ada kwn2 yg berkenan blh bgtau,or msg kt hp aku 0137890798

4 koleksi design utk kali nih


tudung krim nih, namanyer fern

si purple nih... hibiscus

belacan kaler nih... kristal

turqois nih lak... bintang mlm

p/s: bt masa nih fern ngn hibiscus dh ada yg book,tp kalu ada kwn2 yg berminat boleh bgtau aku n aku akan jht ikut design yg korang inginkn

17 comments:

lieyalatif said...

MMG KREATif betul le kawan aku sorang nie...dari baju naik ke tudung plak....dah le tu...cantik2 lak tu...mmg cun dana.....berbakat tol ko...kagum aku ngan anak kecik tu leh ko bermanik...pandai ko cari mase hah....

norhidana said...

lieya- mekasih2 alhamdulillah anugerah Allah bg skit kt aku... camne nk cari masa yek...mmg pyh skit lah tunggu dia ralit menan or tido baru lah aku blh bermanik2 kalu tak pyh gk nk kene duk sebelah dia...tp mak ngah dia ada ok skit

aimaniman said...

alamak cantiknya.. akak suka tp yg akak x brapa nak cuba tu tang tudungnya, akak kalau beli tudung awning ni kena terai kat muka, kalau ok br beli.. jadi cam ne nak order kalau suka tp takuttttt x muat muka..

norhidana said...

k aimaniman- akak boleh antar tudung utk dana jahitkan ikut pada dsign mana yg akak nk... boleh jd camtu kak...

Papa Mifz said...

berbakat sungguh la..sure dpt sambutan nih...:)

Dee said...

wah..cantiknya..creativelah sis ni..bagus gak utk tambah income kan.

norhidana said...

papa mifz- alhamdulillah, ada lah skit2...

k dee- mekasih kak... skrg nih nk jht kt baju mkn masa skit kalu bt kt tudung ngn kristal2 lg mudah skit

Amy Syaquena said...

Asal tudung nampak biasa je , tapi lepas bubuh manik nampak class sangat...cantik sangat dearr

norhidana said...

k amy- ya betul kak, nmpak lain jd nyer bile dh tmbh manik ngn kristal.. tq kak

sahromnasrudin said...

nama tudung2 tue awk yg bagi ke pasaran yg bagi hihihhhhh

norhidana said...

en sahrom- tudung tu collection annur & annisa, saya letak nama lps saya manikkan... hehehhe itu psl spesel skit

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bukak je blog awak nampak gambar anak awak hisap jari terus anak saya pun tiru..salam kenal.. btw cantik manik2 yg awak jahit tue..

a.samad jaafar said...

tudung yg berinovasi hihihi..kopiah bermanik xde ke?

wahida said...

semoga terus sukses nok...aku doakan ko...

nok, nak buat pop up komen cenggini: gi dashboard, klik setting, klik comments, pas tu kat comment form placement pilih pop up, pas tu save. siap!! buat tau!! ckp kat mamasuri sekali...

a.samad jaafar said...

datang sebab nak tengok gambo si comel kat header tuh..hihihi..

nak citer baru..huhuhu..

norhidana said...

baby, mama aman,arief- hehehe ye ek, budak2 suke ikut apa dia tgk kn... time kasih..

en a samad- blum ada lg utk kopiah,tp kalu nk saya boleh tlg manikkan... si comel yek...

k wahida- mekasih kak... ohooo tq2,nnti aku mencube yek kak

kayna said...

cantiknyer... tak boleh basuh mesin laa eh?