teman2....

Monday, January 16, 2012

bintang mlm

as salam sume kwn2,

maaf yek minggu lps aku tak berupdate ntry baru, just berBW je kt blog kwn2.... takde cite best pun masa tuh... huhuhu otak skit lembbs heheeh... tp kali nih meh2 aku nk tayang tudung customer yg aku sempat bt ari sabtu aritu... tudung ni customer ttp aku yg punya, antar pun last minit tp sbb nk  gune kristal2 je itu yg sekejap je blh siap... meh2 lyn

aku bg nama `bintang mlm`

tudung bhg belakang

bhg awning nyer

bhg depan tudung...

23 comments:

lieyalatif said...

CANTIK GILE!!! makin berseri2 le tudng ko dana...mmg ko sgt2 kreatif...kagum aku ngan ade anak kecik leh ko tekun jahit manik ni...kagum mak tau nyah!!

norhidana said...

lieya- mekasih2... ala kalu yg gune kristal batu besar2 gini blh la cpt lieya,kalu kecik2 bunge2 tu mkn masa kit la hehehe...lgpun si bolat tu mak ngah nyer jaga

Puan Fifiey said...

kotak beading tak tahu kemana pergi dah.. walaaaa gian nak membeading lak..

norhidana said...

fifiey- ye sile lah cari kotak hikmat itu

mamasuri said...

aku takde lagi koleksi kristal ni wei..nnti beli tudung baru nak gak berkristal2 ni...ahak..tapi lepas pantang ahhh....

Amy Syaquena said...

serius cantik sangat..suka suka..

Qhaifa Nur said...

kreatifnya dan sangat cantik....

Kakzakie said...

Baju yg Dana buat utk Ayu Citarasa Rinduan kakak dah nampak live depan mata tau.
Bila nak buat utk kakak pulak ye. hihi...

norhidana said...

emy- aku pun takde gaya camni tau heheheh... yeye pas pantang bergaya balik

k amy- mekasih kak... toce2

k qhaifa- mekasih kak... anugerah cpemberian Allah

k zakie- ye ke kak... heheh, bile akak nk antar baju dana trus on...

Alin's In D House said...

cantik nyer tudung nie!nak tempah boleh? heheheh

Papa Mifz said...

siap bagi namo lagi..hehe

محمد رازيق said...

salam kak.. maaf jrg blogwalking lately ni.. apapun jeles tgk akak. kreatif sangat.. hehe. panadai akak hias tudung tuh.. cun lah. hehe nsb sy lelaki, tak ley pakai tudung. hehe. free, jmput singgh blog sy kak, jmput bc entri BURUNG BIRU SI PEMALU>

Fatin Mraz said...

grand~ =}

Citarasa Rinduan said...

peehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sangat cantikkkkkkkkkkkkkk

norhidana said...

alin-tq dik,boleh bgtau je kt akak.... mmg akak amik tempahan

papa mifz- heheheh esok2 luse kalu ada org nk tempahn gini senang,sbt nama je trs ingt camne gaya rupenyer

mohd razik- w`slm dik, takpe akak pun kdg2 gitu gk, heheheh mekasih, alhanmdulillah Allah bg akak pinjam skit kretif nih, kalu awak nk antar tudung utk ibu ke awek ke blh je... bgtau je

fatin- tq.. :)

k ayu- mekasih kak.... hehehhe

Ros said...

Salam ziarah,

Sangat kreatif,cantik......

norhidana said...

k ros- time kasih kak...
tq juga sudi ziarah blog dana

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...
dik, akak pun bizi gak.. seminggu gak tak berhapdet.. hehehe
cantek la bintang malam ni.. lagi lawa bersinar2 bila terkena percikan cahaya lampu.. :)

Dee said...

cun..menarik..rajin you eh..

norhidana said...

k nani- w`slm kak...... heheh ko bzi2 pun rajin memasak gk... mekasih2 kak

k dee- toce2 kak... rajin gk skit2 kak

sahromnasrudin said...

rakan blogger juga ke yg menempahnya jke rakan sepejabat??

MaryaYusof said...

Salam Norhidana,
Tanteknye bintang malam ni... orang kata, org yg pandai menjahit ni kemas & cermat orgnye :)
Kalau mcm ni berapa upahnye ye?

Cuaca di Peru skrg ni summer, klau musim sejuk boleh drop sehingga 13 darjah celsius... kawasan gurun, nak kata subur agak subur juga lah...byk bunga2 yg cantik2 juga :)

ermayantizakaria said...

salam. sy erma. cantik tudung tu.. jom sihat kan diri dgn warranty seumur hidup.. jemput lawat blog sy.. http://ermayantizakaria.blogspot.com/