Thursday, August 1, 2019

photo diary #24/2019 versi mama n aiyan

As salam semua kwn2,

Aku paling suka hari khamis dengan jumaat, khamis sbb aku boleh boh mcm2 gambar, jumaat boleh share resepi mudah yg aku suka cuba hehehe... 

Nk bebel panjang pun tak boleh, jomla kita layan gambar sambil bercerita yek

jumaat 2 minggu lepas opis aku yg kt tkt3 bt pengemasan utk audit SKT,
Penuh bilik dengan plastik hitam tu

minggu lepas aku jumpa gula2 nih, tp dah tak best mcm dulu... asam dlm tu dia bagi biji je ko huhuhu

minggu lepas kn ada masalah takde air tu, kt kawasan umah aku siap ada lori air syabas nganto air

awal bulan aritu kan boss aku pi jepun, ada jugak la ole2 untuk aku... beg comei

rabu lepas papa tak dpt antar dia pi sekolah, mama la antar amik gambo sikit... handsome kan abg pengakap

rabu mlm khamis, ajak edy kuar nk cari brg utk cikgu aiyan... sejuk sgt rasanya sampai nk berselubung je

geram naw2 aku tengok segala shawl yg ada macam2 color nih... 

khamis minggu lepas, ada majlis perpisahan untuk kakak2 ppm aiyan... kami bagi lah shawl ngn brooch utk kenangan
ni lah kakak2 ppm yg di raikan, mereka sama2 kene bertukar... sempat la jaga aiyan dekat 2 tahun... aiyan pun duk kata syg lah, rindu lah kt kakak2 nih... 


khamis lepas, kwn opis aku bwk lg 10 beg suprise tupperware... rambang mata

3 beg ni bukan aku punya semua tau, 2 beg tu kwn aku suh belikan hhehhehe
keretapi mainan utk aiyan... simple je tp comei sbb dia gerak laju je


tp tak tahu la berapa lama bertahan ni kan, bt masa ni seminggu masih selamat sempurna semua

12 comments:

  1. Ada juga idea Dana nak kemaskini blog. Blog kakcik tu seminggu sekali pun kadangkala tak terkemaskini...

    ReplyDelete
  2. Alalaa comelnya Aiyam..
    Wowww shawl ituuu...Sis ko pantang nampak shawl hehehehe.....

    ReplyDelete
  3. apa benda dalam plastik itam tu dana? dah macam kedai bundle dah rupa

    ReplyDelete
  4. yg tangan berselubung nampak jari comel tu igtkan tangan budak.. mmg comel je..

    ReplyDelete
  5. Kakcik Seroja- heehehhe kadang cmpur2 gini, kdg takde idea gak kakcik

    SisLin- hehehe pempuan mmg sama je bab tudung n shawl

    AzianKhalil- itu salinan peta yg di rincih, nk di jual konon2 nya... dh bertahun2 tak pernah di lupus gitu la jdnya

    k Jassnani- hehehe mak budak tu ye kak... omel yek

    ReplyDelete
  6. bestnya ada photo diary camni! hehe btw saya follow sini yang ke #337 ya :D mind followback if free :D

    https://sayesyadiya.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Meriahnya. Btw Kak feni followers yang ke 338.

    ReplyDelete
  8. Ensem Aiyan dengan pakaian pengakap.
    Nanti dapatlah kakak PPM baru.

    ReplyDelete
  9. untung Aiyan dapat banyak hadiah..

    ReplyDelete
  10. hai aiyann...dulu acik kapten pengakap tau!!

    ReplyDelete
  11. paling best ialah plastik tupperware tu :)
    berbaloi!

    ReplyDelete
  12. Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top



    Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live



    Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download - Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com



    Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download - INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

    Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...