Tuesday, August 20, 2019

Bye3 Acik Tun...

As salam semua kwn2,

Arini aku nk cerita pasal aiyan dan acik tun nya, acik tun ni kawan opis aku. Tun Zarina namanya, jd aiyan panggil dia acik tun.  Aiyan ni dia akan suka dan syg org yg suka, syg dan pandai melayan dia.  Mmg dia akan ingat nama org tu.  Minggu lepas minggu terakhir acik Tun kt opis nih, minggu ni dia dh pindah ke Jabatan lain di putrajaya.  Dia mmg duduk di putrajaya tp kerja di KL, penat katanya berulang alik hari2.

2 minggu lepas ada buat majlis perpisahan simple2 untuk acik tun, buat ptg dpt lah si aiyan join sekali.  Minggu lps hari khamis kami pergi lunch sekali kt cafe, pastu ada lah kami bagi hadiah perpisahan utk acik tun.  Moga acik tun happy di tempat baru. 

bukan main bergambar ngn senym lg

perut tu mmg tak blh nk buat apa yek

bagi tudung kekaboo dengan lipstik sobella

kalau di suruh bergambar, mmg dia suka

sama2 peace ngn acik tun nya

kebetulan baju color sama... 

amik gambar kt sini, untuk kenangan acik tun 


dh nk sama bsr je ngn acik tun nya nih

jumaat tuh, kebetulan baju sama lg ngn acik tun... gambar lg

bab bergambar mmg dia suka... acik tun suka peluk aiyan sbb aiyan gebu

ptg sebelum balik tu, last punch kad acik tun
😢

10 comments:

ray said...

seronok ye bergambar haha

Vitamin Syaza (VS) said...

salam singgah Selasa kembali :)

Sihatimerahjambu said...

bonding dia memang susah nak berpisah macam tu. Apepun semoga ikatan terus berkekalan.

adianiez AIDA said...

alahai...
akrab betul aiyan dgn acik tun nyer, dana.
terbaiklah :)

norhidana said...

Ray- heheheh peberet dia

Syaza- mekasih

SihatiMerahJambu- amin, betul tu... moga kekal bersahabat

Aida- dia mmg gitu, mudah mesra n rapat ngn org

Tuan Hanafi said...

setiap pertemuan pasti ada perpisahan..

lumrah dunia

mamapp said...

Nampak sgt rapat Aiyan dgn cik atunnya.. semoga terus sukses cik atun

Sunah Sakura said...

sehati sejiwa ape aiyan ni dengan acik tun...asyik kaler sama aje baju...hahahha

Fid"s said...

👍

Cik Itah said...

bole nampak mereka sememangnya rapat