teman2....

Thursday, May 11, 2017

photo diary #11 2017 versi makanan

as salam semua kwn2

Selamat hari khamis ye kwn2, arini rasa mcm isniin lak, almaklum semalam kan cuti sehari. 

PD kali nih kite share psl makanan, aku ngn makanan mana blh di pisahkan kan.

Bila duk umah tu kadang2 bosan, msk lah apa yg patutkn... 


aritu masa balik johor abah ada bwkkan nenas, nenas moris mmg sedap tp kalau mkn gitu je lidas
so, aku rebus je nenas nih boh air, gula skit mkn time sejuk... nikmatnya


ahad lps pi giant permata, ternampak org jual sebekas rm25... bodek punya bodek
abg tu bg rm60 utk 3 peket... puas mkn sampai ke mlm sbb yg mkn 2 org je




Gambar selasa pagi, minggu ni edy antar n amik kami sbb dia keje mlm,
suke lah bdk tu papa antar n amik dia pg keje

menu sarapan pg semalam... sampai ke mlm  mkn nasi lmk... mlm tu beli ayam blackpaper sekor
kt giant... itu lah lauknya

ptg semalam gigih bt epok2... aku ni klu dh teringin nk mkn epok2 mmg aku suke bt sndiri
boleh mkn puas2

pagi td nyer gambar... dlm banyak2 tempat kt dahi jgk dia nk cium...
jht nyer nyamuk

13 comments:

norey said...

sedapppnyaa tgk pic atas tu..
cuma yg bawah tu...nyamuk jahat tinggalkan kesan pula...huhuhu

Norhayati Mohd Isa said...

Dana memang rajin buat epok2 ye..
Kalau jiran akak ni dah pinta sepinggan hahhaha..
bukan sikit2 minta tu dana.. sepinggan..

Hihi nyamuk sayang dana tu :)

aryan azra said...

meleleh ailio tengok deroyan tu...sedapnyaaaa

norhidana miswan said...

k Norey- tulah, nyamuk ni saja je

k Norhayati- heheheh boleh kak, rajin sbb mmg suke mkn kak... bt sndiri puas mkn beberapa bji pun...

k Aryan Azra- hahahah mmg sdp kak, teringat2 lg

Warisan Petani said...

Singgah tenguk gambar2 makanan yang menyelerakan.
Gambar tuan blog, scroll aje.
Jahat nyamuk tu.

shalimar yusof said...

huii..durian tuuu

Mar Mansor said...

aduhai raja buah tu..adoi2..ngences terus
nyamuk geram dengan dahi y peloles tu
JanjiKita

norhidana miswan said...

en WP- heheheh takpe jnji sudi jengah

Shalimar- menggoda kan

Mar- tulah skrg tak musim sgt nk beli selalu blh botak wallet

ezan idma said...

aduhh pic durian paling menggodaaaaa jiwa raga

aizamia 3 said...

Part hantar anak ke sekolah, macam akak.. anak2 cukup suka kalau kami ada dekat rumah, dapat dorang bermanja mintak hantarkan ke sekolah.. hehehe.. tu belum masuk lagi pakej bawak bekal ke sekolah.

raihanah said...

terliur tengok durian tu

Mimi Azirah said...

Adoiii durian tuh

hainom OKje said...

Sama le kita Dana, mana boleh pisah, sedap hokey makan makan ni hihi...

Rajinnya ko Dana buat epok epok sendiri. Tp mmg puas hati pun kalau buat sendiri. Buh daging sebijik sebijik mest power ek.

Manis sangat tulah pasal nyamuk suka hihi...