teman2....

Wednesday, September 3, 2014

WW kuih tiram oh kuih kapal terbang


as salam sume kwn2,

pyh nk jumpa kuih tiram yg sira pedas selalu jumpa yg bergula...kirim kt kwn dari johor... 

mmg laris... beli 2kg tak sampai 1minggu dh tinggal sikit... 

16 comments:

nur anis said...

sedap ni kak..

Nafira usof said...

tudiaaaa.. pepagi dh telan ailio dah. tapi Zura lagi suka yang bergula tuh.. sedapnyeeeeee kalo dpt makan~ hahahahaha

UmmuAidan-Arissa said...

nak kena buat kuih tiram jgk nie dana..tp yg bergula lah versinya sbb yg pedas tak pernah cuba..:)

norey said...

sedappnyeee...sambil lepak²..tgk tv..santai²..mengunyah ni...

Daddy Ziyyad said...

Ooooooo..nama dia kuih tiram..baru saya tau..selama ni makan aja...haha

NEKCIK said...

nekcik dulu dulu pernah buat jual kuih ni Dana...tapi nak dapatkan sekilo tu jenuhlah..sebab dia ringan kan

Kakzakie said...

Oh...kakak panggil ni kerepek lidah buaya Dana. Kalau pergi felda ada majlis kahwen boleh katakan ada...

Dee said...

Dee x pernah cuba yg pedas ni..nmpk pun sedap,.

LYAfrina said...

dapnyer..
mkn smbil tgk tv

lieyalatif said...

sira sambal ni jarang jumpe dana tapi kalo sira gula tu selalu jumpe...ni kuih peberet aku nie...kalo jenis yg pandai buat mmg sedap rangup jek.....

norhidana miswan said...

Nur Anis- sedap mmg sedap

Nafira- hahahah yg gula dh biasa jumpa yg pedas ni jarang2 dpt jumpa

k UmmuAA- itulah versi berguna biasa mkn kak, pedas pyh skt nk jmpa

k Norey- betul2 sedar2 dh abis

DaddyZZZ- oooo mmg melampau tau doc, tau mkn je

norhidana miswan said...

Nekcik- mil pun biasa bt tp yg sira gula nekcik tp dana minat yg pedas2

k Zakie- ada mcm2 nama kan kuih ni kak, tp tak kisah jnji sedap rasanyer

k Dee- sedap kak, mmg best lah tp gula pun sedap jgk

Lyafrina- btl3 sedar2 dh abis

Lieya- betul tu lieya mmg pyh skit nk jumpa sira pds, 2 yg import dr johor tuh...

hainom OKje said...

Sapa yg beriya maknnya Dana...Tau dah sure orang Johor ni hehe

aizamia3 said...

Tak pernah rasa yang pedas macam ni lagi.. eeemm.. akan datang kalau jumpa nak try ler..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedap kuih ni. Memang asyik makan jika ada kat depan ni.

Ibu Lala said...

Akk suke kuih ni. Sedap