teman2....

Tuesday, September 9, 2014

cantik bulan pagi tadi

as salam sume kwn2,

ye aku tahu arini selasa bukan rabu, sbb selalu aku ada bnayak gambar n cerita, tp arini dh makin kering idea hahahha... gambar pun mcm takde, bnyak ngn gambar2 tudung yg aku sndiri dh mls nk upload.... sbb sama je

subuh td masa bangun nk siap2 pegi keje baru perasan bulan mengambang cantik betul,  terang benderang bilik tido mlm td walaupun tak bukak lampu.... cantik sgt, Subhanallah... 

tp nyer aku tak sempat nk amik gambar yg lawo,yg ada ni pun edy amik dr tingkap bilik... ingat kt bwh baru nk amik gambar tak nmpak rupenyer... nmpak dari umah kami kt tkt4 



bulan tu lebih cantik lg dari gambar yg blur ini huhuhui... 

p/s: ssh nk bt keje kalu bahagian2 lain tak blh nk bertolak ansur... time nk minta tolong kami laju je call tp time nk minta tolong mereka mcm2 alasan... manusia2

16 comments:

nur anis said...

cantik kak..:)

norey said...

sure cantik bila didepan mata... :)

Kakzakie said...

Kalau mereka yg guna kamera canggih mesti dpt tangkap lebih cantik Dana..

saly said...

subhanallah....memang cntik setiap cptaan Allah.sy pun suka gk kak tengok bulan ni,kdg tu cuba gk tgkap gambo tp tk lawo ar..hehe..guna camera canggih msti jelas n cntik..

Nafira usof said...

uik.. pagi tu kol bape kak Dana??
awal pagi ke?? Adik hakak nih boleh snap matahari jer kalo papagi.. bulan x pernah sempat snap. sbb pepagi sibuk bersilat..kekeke

Tihara said...

haah cantiknya
penuh makna kan dana :)

lieyalatif said...

eh sempat ko skodeng bulan dana...aku keluar2 umah bulan dah ilang hahaahahah...

tapi mmg cantik....kalo tgh mlm mcm ni mmg seram laa jugak ekekeekeke

SyamilaMohd said...

dalam gambar dah cantik...real lagi cantik kan...

SyamilaMohd said...

dalam gambar dah cantik...real lagi cantik kan...

Daddy Ziyyad said...

bulan malam tadi mmg sangat cantik...suruh la edy beli dslr...hihihih

norhidana miswan said...

Nur Anis- mmg cantik sgt kan

k Norey- betul2 kak

k Zakie- betul2 kak, pagi2 bute takde nyer nk cari dslr

Saly- betul2 tuh dik

Nafira- hahahah over tau ko dik, pg td lah sebelum subuh tu

k Tihara- betul kak

Lieya- camne tak nmpak, mmg subuh2 hari tu tgk luar je nmapk bulan yg lawo nih

Syamila- betul tuh

DaddyZZZ- hahahha... ada dh dslr kt umah tu doc tp nyer ntah mmg takdelah nk cari dslr ngn mata boleh bukak ngan tak blh tu...

Acik Erna said...

Memang cantik dana..acik.dapat tengok gambar yang cantik di fb kawan2

aizamia3 said...

Semalam lagi perasan bulan yang sangat terang dan cantik di langit.. bulat penuh bulan tu..

aizamia3 said...

Semalam lagi perasan bulan yang sangat terang dan cantik di langit.. bulat penuh bulan tu..

hainom OKje said...

Subhanallah.....okje bangun pagi tadi dah 6.30 tak sempat nak tengok bulan terus masak air buat sarapan huhu....

hainom OKje said...

Bulan pun dah tak de kot haha