teman2....

Monday, September 29, 2014

merempat dan merempit

as salam sume kwn2,

pagi nih mood agak spoil, kepala migrain pagi2... nasib lah sapa kene marah ngn aku pagi2 nih... nk wat camne kan, terpaksa lah paham bile diri ini migrain mmg takmo di ganggu

takmo bebel panjang, paham2 jelah ek

dlm 2minggu dh merempat duk luar bilik sbb bilik aku pas bt renovation bos aku tumpang duk sana... 

merempit non stop menjht manik... adushhh 2hari mengadap manik siang ke mlm rasa nk pitam

p/s: bff aku yg sorang tuh bz mengkoir, aktiviti time lunch pun dh slow tak cukup korum...

7 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Kasihannya. rehat-rehat yea akak. Semoga cepat hilang sakit tu.

Nafira usof said...

Migrin sebab banyak menjahit kot kak~
yer lah.. menjahit nih kan guna fokus mata.. tu agaknye sakit kepala. bawa2 berehat yer kak.. kesihatan pon fenting jugak tuuuuu.

Kakzakie said...

Bila lepas memanik mata pun nampak tembok putih ada warna manik agaknya ye Dana:)

Teena Tna said...

saya singgah sini.. dah lama tak bw. dah lama tak datang sini

nurbijen said...

semoga dana cepat baik...
Kena rehat byk2 tu dana..

ros_reeza said...

bila tengok kaka menjahit manik, rasa macam nak menjahit jugak. tapi, tak sanggup pula nak tenung manik tu banyak-banyak. hihihi

hainom OKje said...

alah apa ada hei...pro kan....sekejap jer sudah beres itu tudung haha....