teman2....

Wednesday, September 10, 2014

WW design shawl yg lain

as salam sume kwn2,

sile jgn muntah ijo yek.... muahahahha



atas permintaan customer... tambah jalar2 tepi

ni kt bhg tgh tudung... jd mcm pakai cekak rambut...

ni pun design lain skit... ikut permintaan customer

ni contoh bile di pakai oleh customer... 

p/s: skrg nih mood menjht tgh mari itu yg laju je, smlm antar arini dh siap... klu mood tgh takde mmg kelaut

22 comments:

Nafira usof said...

Salam Kak Dana..
untung org pandai memanik nih.
dapat buat rezeki sampingan.

Kak, camene nak belit2 tudung nih??
senang x nak pakai??

Daddy Ziyyad said...

wife saya confirmed sekarang ni takleh pakai shawl macam ni...hahaha..habis manik2 tu kena tarik dek baby bila di dukung! :)

Kakzakie said...

Kakak dah malas menjalin manik sekarang ni Dana. Dah tua agaknya. Dulu kakak macam Dana suka buat...

LYAfrina said...

semua cantik2..
lya nk order gak.. tp nanti lya gtau balik.. nk fikir colour..

LYAfrina said...

semua cantik2..
lya nk order gak.. tp nanti lya gtau balik.. nk fikir colour..

LYAfrina said...

semua cantik2..
lya nk order gak.. tp nanti lya gtau balik.. nk fikir colour..

lieyalatif said...

sumpah lawooooo dana....shawl aku kosong jek....cantik ko buat....agak2 baper satu design ni dana....leh amik order ngan kawan2 blog plak nieh...

norhidana miswan said...

Nafira- senang je dik, mcm pakai shawl biasa belit sekali je...

DaddyZZZ- hhehehe itulah comfirm bdk2 tertarik utk menarik manik2 tuh

k Zakie- itulah kene telaten kan kak, itu kadang2 mls jgk

Lyafrina- ok saja lya, apa2 calling2 je

Lieya- macih2 lieya, boleh insyallah

cheqna said...

wah..cheqna memang tak pakai shawl..orang ganu kata bulat gete muka
hahahaha

nor nazliana said...

cantiknyer rajin dia..

nor nazliana said...

anda di tag ya untuk menjawab soalan
http://adna2029.blogspot.com/2014/09/liebster-award-yang-di-tag-oleh-coretan.html

nur anis said...

cantiknya kak..:)

Bbwana adienia said...

cantiknnya..memang semuanya kelihatan menarik!!!^_^

Ibu Lala said...

Tanteknya...

Tihara said...

lawanya dana jahit
berseni gitu :)

norhidana miswan said...

Cheqna- dulu akak pun tak pakai shawl tp hantam saja... pakai ngn inner insyallah ok

Nor Nazliana- meksih

Nur Anis- mekasih dik, awak tu pun pandai memanik kan

Bbwana- mekasih

Ibu Lala- mekasih kak

k Tihara- mekasih kak... alhamdulillah

saly said...

cantik laa..semua cantik.. hehe taktau nk pilih yg mana satu lg cantik...

nurbijen said...

semua design2 tu cantik2 belaka...
Wah, pantas la kalu order hari ni esok dah siap... customer lagi la bertambah happy :)

norey said...

cantik dana..teruskan usaha...in shaa Allah..dana boleh berjaya...

cheq da said...

Wah rupanya boleh pelbagai yea jenisnya..kemaruk nk menjahit jgk ni...minggu cuti sekolah baru nk mula

hainom OKje said...

Dana mcm lipan...seram mak hehe

ros_reeza said...

yang first tu cantik!