teman2....

Tuesday, September 30, 2014

bila mama bizi@ mls msk


as salam sume kwn2,

semalam kan aku migrain, jd balik keje tuh singgah giant bkt antarabangsa beli brg sikit n beli ayam panggang dia, beli megi grg sedap utk msk, senang n mudah... 

pastu lps siapkan shawl selai aku mkn panadol n bumb tido sampai sedo2 dh kul12, kuar2 tgk aiyan dh tido n edy tgh sibuk kemas ruang tamu kemas dapur cuci pinggan mangkuk n atas meja mkn... huhuhui lega


sekor baru rm12.99 kire ok lah... rasa pun sedap jugak

megi grg sedap, aku tambah perisa sndiri n boh olive oil banyak skit... 
p/S: bffku pn Emy ada pertandingan koir kt NRE nih, moga grup mereka menang tahun nih...

16 comments:

LYAfrina said...

Moga akak dah sihat skarang. Klo kena migrain nk buat ape pom xleh..

Sedap la plok nampok megi goreng tu.. dh lama giler x.mkn

nur anis said...

mee sedap tu memang faveret..semoga cepat sihat kak..

Nafira usof said...

Megi goreng sedap kan!
tapi pasan tak? bila dh siap megi tu jadik sikit jer.
kalo masak sebungkus.. Anis makan sorang pon x cukup. apatah lagi kalo mamanye yg makan. hahahaaha.

Moga cepat sihat yer Kak Dana~

Kakzakie said...

Nasib baik Edy boleh diharap ok jugalah ada yg nak tolong kemas.

Dana selalu migrain ye. Banyak kena pantang makan sebenarnya Dana.

UmmuAidan-Arissa said...

menu gitu pun nampak sedap & sungguh me nyelerakan...sib baik eddy boleh diharap..legalah dana kan dlm sakit2 tuh..:)

ros_reeza said...

Alhamdulillah, ada yang membantu kak.. moga akak cepat smebuh.. hari ni macam mana, still sakit ke kepala tu kak.

Tihara said...

moga dah sembuh dari migrain ey dana,
sedap plak tengok ayam panggang tu dana :)

Hazmin Hamudin said...

Nampak mee sedap tu lagi menyelerakan dari ayam tu. hehe.

Hazmin Hamudin said...

Nampak mee sedap tu lagi menyelerakan dari ayam tu. hehe.

cheq da said...

Mudah kan..nti la suami tak cerewet..akak skrg duk lsyan citer korea..tiap2 mlm pun tido lewat..kepala asyik ting tong dah rasa..berepisod tu yg berhantu...

NEKCIK said...

senang jer sekarang Dana..nekcik llau emergency order ayamas delivery...1/2 jam sampai..he..he..take care

nurbijen said...

Sedapnya nampak maggi tu.. Baru ingat ada beli megi goreng juga minggu lepas... nak masak jugak lah...
Untung dapat hubby yg ringan tulang....
Semoga group Emy menang..

Aida Salleh said...

saya pun suka ayam giant tu...hatrga murah..saya boleh tahan..

saly said...

Maggi goreng tu npk sedap..hehe.. smoga cepat2 sembuh ya dana..byk2 rehat..

norhidana miswan said...

Lyafrina- alhamdulillah sihat dh tp ni berulang lg, kadang tak jaga mkn itu jd nyer

Nur Anis- mekasih dik oi

Nafira- hahahah mmg pun, sbb megi biasa kan berkuah

k Zakie- edy mmg boleh diharapkan kms2 umah tu kak sbb bini nyer kadang tau bt sepah je heheh

k UmmuAA-itulah kak, seringkas yg boleh

Ros- mekasih dik

k Tihara- alhamdulillah dh ok kak

Hazmin- hahhaha hitam je tp sbb banyak kicap

Cheqda- edy tak kisah kak, itu yg mudah tu... amboih lyn cite korea... dana tak sanggp lah tdo lwt skit je skt kepala

Nekcik- heheheh itulah, mana yg mudah n ringkas kn nekcik\

k Nurbijen- heheheh itulah kak, kalu kadang dh tak lrt sgt suh edy beli bungkus je hehehe

Aida- betul kan, rasa pun boleh tahan

Saly- mekasih

hainom OKje said...

Pernah beli ayam tu kat Carrefour...yelah boleh tahan gak rasa dia sedap pun yer jugak