teman2....

Thursday, March 7, 2013

photo diary

as salam sume kwn2,

arini aku nk bt photo diary, lgpun kasi korang lyn gambar banyak2 sbb esok aku nk cuti msti takde ntry nyer heheheh... ptg or mlm ni nk grk balik johor, mintak2 tak jem mana jln n selamat sampai...

mahap mls nk rotate pic, kalu mkn kt mana2 ini bdk mmg takmo ddk kt bby seat gitu... kene bg umpan baru boleh

dinner ntah mlm bile, tomyam ayam+syr

bfast kelmarin, tlr ddr ngn chiken slice 

cube sedaya upaya nk masukkan kaki dlm kotak itu

lunch smlm, pari bkr tp tak sedap... nyesal 

lunch arini ikan keli bkr ng n ulam

p/s: balik kg kali ni tak best sbb nyer mak ngn nyai takde diaorg gi indon, selalu nk mkn pe mintak je... ni kene msk sndiri...

17 comments:

Kakcik Nur said...

Kemain hitam pari bakarnya...

Papa Mifz said...

hangus semacam jer tgk pari bakar tuh...

CheNamNam said...

telur dadar ngan chicken slice hakak suker you...:)

chomel jerk aksi sikecik tuh nak masukkan kaki lam kotak..hahahaha

Munnafendy said...

akak pakai umpan apa nak kasi aiyan duduk dlm tu diam2??? hehe

norhidana miswan said...

kakcik Nur- tau pun akak

papa MIfz- udah la keras, mati terus selera

k CNN- hehehe dia pantang nampak kotak sume nk msk

Munnafendy- kasi dia main ngn buku menu tak pun bg sudu ngn mangkuk hehehhe tp tu kejap je lah

lizz said...

terliur biler tengok makanan...tomyam tu nampak kemain sedap...terus ader idea nak masak malam ni...

Kakzakie said...

Habis balik kampung siapa yg ada Dana? Mak makan angin ye.

ct rahani said...

dh baca status kt fb dana nk blk kg yer.. take care yer... semoga slmt sampai..

adeh la aiyan.. makin beso makin byk akal yer.. comel je aksi nk masukkan kaki lam kotak tuh..

tengok tomyam tuh buat daku dpt idea nk masak apa ptg nih.. cam dh lama x buat tomyam.. sedapnya.. tq dana.. ;)

Dee said...

wah..diet nasi..sebulan mesti leh turun 5kg..itu dee dululah..hehehe..insyaallah sis..chaiyok..chaiyok..

Tihara said...

oh tk makan nasik..akak tk dapat nak buwek..good luck dana..nanati kat kg updet la entry yerk :)

lieyalatif said...

Wahhh lame ko cuti dana...syok la aiyan dpt hirup udara kg... Semoga urusan perubatan family ko ok ye dana....

Keli bakar mmg aku suke....cicah lak air asam...tp hati2 asam jawa tu karbo die boleh tahan gak....

mamyharraz said...

sedapnya mkn ikan bakar..
lama rasa tak mkn terus teringin bila tgk pic akk.

Karukord jagau said...

itu ikan keli bakar kalau kena ngan cicah kuah asam...peeerrgh...! sedapnyaaa

lelamaisara said...

wah dah lame tak mask tomyam kak....:)

lelamaisara said...

wah dah lame tak mask tomyam kak....:)

Aine Ainun said...

Comey je aiyan nk masuk kaki dlam kotak tu;)
aiyan aiyan..keletahnya pst menghiburkan....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pari bakar tu dh xserupa pari pun nengok haha