Tuesday, August 11, 2020

SELAMAT HARI LAHIR KE-38 SITI NORHIDANAH

Assalamualaikum semua,

Semalam 10 Ogos 2020, alhamdulillah genaplah umur ku 38 tahun. Selamat hari lahir siti norhidanah, semoga di panjangkan usia, di beri kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, diampunkan semua dosa dan bahagia selalu. 

Dah tua dah aku, 2 tahun lagi masuk 40 tahun. Malam tadi aku tak masak apa pun yang istimewa, biasa kita masakkan untuk orang lain je. Untuk diri sendiri kita jadi malas. Edy janji hadiah tunggu gaji nanti, dia belikan kek 2 potong untuk bini nya ni. Lepas tu bini nya ni mintak burger daging double special tepi jalan dengan laicikang. Sekarang kan panas sangat, dapat layan laicikang memang best.


Aiyan belikan mama kek red velvet kat kedai puspanita tapi itulah mama lak yang kene bayar

Edy belikan kek 2 potong tapi itulah letak MAMA AIYAN, udah Aiyan kata ini kek dia juga sebab ada nama dia... hahahha

sedap tau, lama dah tak makan.... meleleh double lagi tu

daging dia juicy... masih panas lagi lak tu meman layan
tak sangka budak kecik ini dah besar gini... hahahhah

aku di usia 12 tahun... 
selamat hari lahir buat aku 
gambar di hari jadi, semalam... 
 

32 comments:

  1. Happy birthday. Semoga bahagia always.

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday kak dana!

    comel aje ekkk aiyan ni, belikan kek untuk mama tapi mama kene bayar..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tq sunah, itulah dia kata dia takde duit mamala kene bayar

      Delete
  3. Happy birthday Dana...semoga bahagia selalu dan dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Dana. Semoga diberkati usia mu dan diberikan kseihatan yang baik. Masuk syurga InshaALLAH...

    ReplyDelete
  5. happy birthdayyyyy to u
    semoga sehat dan murah rezeki

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Happy birthday Dana.. Tak jauh beza rupanya umur kita..
    Hehehe.. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah ye.. Aamiin..

    ReplyDelete
  7. Happy birthday, semoga dalam limpahan rahmat Allah selalu dan usianya yang diberkati.

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday Dana.
    Moga sentiasa sihat dan bergembira bersama keluarga tersayang.
    Walaupun usia meningkat tapi tetap awet muda gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin, terima kasih kak... aduhai tang mana yg awet nya tu kak oi udah rupa makcik

      Delete
  9. Happy belated birthday. Dalam sehari dapat 3 potong kek yang berbeza!

    ReplyDelete
  10. Happy belated bday dana.. semoga sentiase dimurahkan rezeki!

    ReplyDelete
  11. Selamat hari lahir... semoga apa yang dihajati tercapai... aminn

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday Dana.

    semoga terus bahagia. diberkahi hidup nya.

    ReplyDelete
  13. Happy birtday sis dana yang gojes, semoga Allah senantiasa merahmati ;)

    ReplyDelete
  14. Sweetnya dana...smp sekarang masih ada iras2 lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka jenis tak berubah kak sama je... cuma saiz je tukar besar kecil

      Delete
  15. Selamat Hari Lahir Dana :)
    shida doakan kebahgiaan dunia akhirat..ya :)

    ReplyDelete
  16. Happy birthday dana..waah..sebaya rupanya kita

    ReplyDelete
  17. Happy Belated Birthday Dana!
    Sekarang makin cun ler.

    Adoi..lawak kisah Ayyan tu..haha

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...