teman2....

Wednesday, June 21, 2017

WW dah muncul dh

as salam semua kwn2,

salam 26 Ramadhan....tak sabarnya nk balik kg

Esok last day keje... pastu balik kg... oooo balik kg, moga2 perjalanan kami berjalan lancar nnti

Kalau jem pun skit2 je udahla... 

Ingat tak aritu aku cite aiyan nyer gigi dh tercabut kan...

dh tumbuh dh.. tp senget jgk mcm gigi susu dia hahhahaha

15 comments:

Ainniah Zulkefli said...

alhamdulillah tumbuh dah. xpa senget sket boleh repair dgn braces nanti. kasi hensem. :)

NEKCIK said...

Selamat hari rsya Dana..maaf zahir dan batin dari nekcik sekeluargs..semuga dilindungi perjslanan dan di permudahkan amin
Nekcik bslik pontian mungkin raya kedua..insyasllah

LYAfrina said...

Yeayyy!! Lya pom esk last day kerja. Moga slamat smpai kg halaman ye dana.

Rsanya nnti gg tu akn duduk dlm kdudukan elok. Fsya pom mula2 tumbuh senget, lps tu lama2 dia duk dlm kdudukan elok.

LYAfrina said...

Salam aidilfitri .
Maaf zahir & batin

Mommy Cici said...

selamat hari raya kak. semoga dipermudahkan perjalanan balik kampung. cici kerja sampai jumaat. memamg tak amek extra leave this year. simpan cuti. hehehe

- dieyana - said...

yeaa..kite pun esok last day keja, tapi half ...hiihi

semoga selamat tiba ke destinasi..

hihihi... gigi dh tumbuh ya...;-))

Warisan Petani said...

Semoga selamat sepanjang perjalanan balik ke Pontian.
Jangan lupa singgah di IKS Simpang Renggam beli krepek dan kuih raya.

Mar Mansor said...

gigi pun nak raya..
JanjiKita

Amy Hilmirda Daud said...

Semoga selamat pergi selamat pulang Dana.

Adam said...

Tak lama lagi tumbuh lah gigi baru dia.



Selamat hari raya.
Kat kampung jangan main mercun.

al-lavendari said...

berhati2 di jalan raya .. SHRAF MZB dari saya.

nadhie wueen said...

alhamdulillah tumbuh gigi. apapun semoga dipermudahkan ya perjalanan balik kg tu sis :) semoga selamat sampai dan pulang^^

imm hassan said...

selamat beraya dengan gigi baru ye aiyan😀

Mimi Azirah said...

Sama macam gigi anak saya la kak..patah..tumbuh baru senget plak...hahaha

hainom OKje said...

Kadang kadang gigi tu tumbuh mmg sengetlah Dana tapi nanti jadi elok. Kalau tak silap penelitian maklah ye hihi...