teman2....

Friday, June 2, 2017

TB tarikh keramat

as salam semua kwn2,

salam jumaat.... ye kwn2, insyallah minggu dpn isnin selasa aku cuti rehat, antar adik bongsu aku daftara msk kt unisza.... dhla pose2 kan.

Berbalik pada tarikh harini 02 Jun 2017, imbas kembali 3 tahun lepas... ini lah tarikh kami lapor diri di IJN utk pembedahan jantung aiyan. Aku takkan lupa family aku dtg dr kampung mereka duk kl seminggu utk bg sokongan pd kami. Hari ke 3 kt IJN  baru aiyan kene operate... masa tu rasa mcm jantung aku yg ggr


baru2 sampai hepi je dpt main... masa tu mak abah dtg dr kampung

mak aku ngn ma edy... ntah apa lah diborakkan

Mlm tu lps papa balik umah, lps dia nngis cari papa dia tertido

gelang  tgn tu, glg termahal untuk dia

11 comments:

aryan azra said...

Mesti kenangan yg tak dapat dilupakan sampai bila2 kan dana

Norhayati Mohd Isa said...

Momen yg kita akan kenang smpi bila2 kan dana..

Alhamdulillah skrg ayyan semakin sihat kan dana..

Semoga terus diberikan kesihatan yg baik berterusan..

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

Memori yg terpahat diingatan sampai bila2 kan Dana..semoga Aiyan terus sihat walafiat

Inani Hazwani said...

Semoga Aiyan sihat selalu lepas ni :)

Cikgu Bada said...

Semoga Aiyan cepat sembuh

Ainniah Zulkefli said...

history besar anak2, adalah history besar utk parents jgak kan kak. semoga aiyan membesar sihat & kuat. ameeennn

NanyFadhly said...

Owh...Tak tahu pun pasal anak Dana ni pernah kena operate jantung. Ya ALLAH..ni memang kenangan yang takkan dilupakan sangat. Bak kata Dana tuh..macam jantung kita yang gugur. Sayangnya kita pada anak-anak tak bertepi. Semoga Aiyan terus membesar menjadi seorang anak yang terus sihat dan soleh.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Kenangan yang sukar nak dilupan bagi akak yang bergelar ibu kan.
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik
Basus family datang bagi sokongan di saat seperti ini.

TukangKebun said...

Memang moment yang sukar dilupakan.

Walaupun tiga kali anak kak si Rayyan kena operate, semua moment masih segar dalam ingatan. Cuma dah makin berusia ni tarikh dah tak ingat, ingat umur je hehehe...

Yang first operation masih kecil lagi dalam umur 7 minggu, lepas masuk ICU, kemudian ward biasa, kemudian diterbangkan ke hospital yang ada surgeon kanak-kanak pakar dengan helicopter perubatan sebab tak mahu ambil risiko. Kami naik kapal terbang biasa on the same day pindah hospital.

Mar Mansor said...

harap nya cepat sembuh
JanjiKita

hainom OKje said...

Syukur sangat hari ni ayyan dah sihat ye Dana. Mak mana yg tak susah hati menghadap anak sakit Dana weyh!...

Moga Ayyan terus sihat