teman2....

Tuesday, June 20, 2017

anak beranak tema kelabu

as salam semua kwn2,

selamat hari selasa bersamaan 25 Ramadhan, aduh tak sabarnya nk balik kg wei

Badan je ada kt opis, jiwa dh kt kampung ni... tgk keje pun mcm dh tak lalu nk bt keje, tp kene buat jgk la
almaklum aku takde kuasa magik nk bg ilang keje2 tu kan

Tahun ni anak beranak 2 org tu, tema jln2 warna kelabu ye.... raya pertama je sedondon ngn mama, lps2 tu depa pakai tshirt je, mama takde lak warna kelabu sbb tema kan colorful

Tak tau naper warna kelabu tu cantik je kt mata aku, sbb kebanyakannya ku yg pilih, dua beranak tu ikut je... 


anak beranak kelabu namanya

13 comments:

nadhie wueen said...

Seronoknya ada tema. kami ni bedal je kaler lain2. hehe

lieyalatif said...

baju jalan pun sedondon ye dana....aku dulu mase mia mija kecik2 rajin buat camtu..skrang caca marba kooo hahaahaha...baju melayu jek pagi raya tu bertema....

aryan azra said...

cantiklah kelabu..hero2 akak pun kelabu tapi maknye ni dengan gigirl merah dipagi raya

Warisan Petani said...

Kelabu pun okay.

Mommy Cici said...

wahh tema kelabu. cici dah ber-kelabu last 2 year. gigih buat yang lelaki biru, cici mak and maira kelabu. hahaha

Dhiera nadhirah said...

tahun lepas saya tema kelabu. tahun ni tema maroon pulak

norey said...

raya sedondon....
jiwa dan semangatnya nak sambut raya berkobar2 kan dana..
hehehhe

Sue Bee said...

Kelabu ke kelaba, janji ada utk dipakai pagi raya. Kompom tak sbar nak amik family foto nnt tu, kan Dana..

norhidana miswan said...

Nadhie- selalu kalau baju jln2 nih ikut suke color, tp kebetulan thn ni tersama lak

Lieya- ter sedondon, sbb nampka cun lak warna kelabu nih

k Aryan- akak takpe ada gegirl ngn boboy.... blh bt 2 tema color

en WP- mudah di padankan pun iya

MommyCici- setakat bju jln2 je cici, baju raya rasanya 5 thn lps kelabu dh hehehe

Dhiera- thn ni kami tema belacan utk baju raya, ni baju jln 2 beranak je mama tak join

k Norey- hahahah tiap thn gitu jgk kak

k SueBee- ya kak betul, lps salam2 acara gambar2 lak

hainom OKje said...

Kelabu cantik ah..... hakak pun suka jugak.
Tp kenapa semua baju kelabu Dana? Campur campur le patutnya. Nampaknya mama soranglah yg ceria Raya ni haha...

Ainniah Zulkefli said...

kelabu lawa kak. suka jgak. tema ain dgn husband jgak tahun ni. kami kelabu-pink, anak2 biru muda-pink. :)

LYAfrina said...

Lya pom y 1st mmg sedondon. Y ke 2++, mix n match dgn kaler lbh krg sama. Klo kebetulan sama..tu bkn saje² plan..mmg kbtulan. Haha

Mar Mansor said...

tudung raya warna kelabu
JanjiKita