teman2....

Thursday, June 1, 2017

photo diary #14 2017 versi baju raya

as salam semua kwn2,

Salam 6 Ramadhan, cpt nya dh nk seminggu....

Insyallah esok mak abah n adik bongsu aku nk trn kl, sbb isnin nya adik bongsu aku nk daftar kt Unisza nun kt Kuala Terengganu.   Jd minta lah edy tlg antarkan sbb tempat dia n dia dh biasa ngn tempat tu.  Seronok lah dia sbb blh singgah berbuka n sahur kt umah ma dia kt kerteh nun. Mak abah aku pun dpt lah sekali jln umah besan n jln2 ke Kuala terengganu.

Oklah sebenarnya takde gambar sgt nk amik pun... biasa la time pose duk umah, tgri pun duk dlm bilik je diam2

Nk share ngn korang, baju raya aku nnti... takde suprise2 ahhahaha selamat beli online je baju raya aku
Thn ni raya kt johor dulu jd ada baju sedondon sefamily... itu je bj raya yg tempah yg lain2 beli online je... jnji selesa n sopan bila aku pakai dhla hehehhe
ni baju raya sedondon, dh dirasmikan time kenduri maktek... pagi raya pertama ni lah baju nya

ni antara baju raya aku yek, tak tau akan di pakai raya ke berapa

tergoda ngn color nya, tp dh selamat di rasmikan semalam... ehehheheh
selesa di pakai, baju lak tak pyh iron... i like sgt lak

skrg mana berkenan beli je online... ni je tak sampai lg baju nya

design sama kebaya kimono tp color yg aku beli soft pink

thn ni baju mcm2 color,... pun dh selamat sampai







11 comments:

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

hamboiii Dana dh rasmi baju raya tu..hehe akk belum lagi membeli..malas dh nk menempah sbb ada lagi 3 pasang kain kot tak berjahit..huhu
selamat berpuasa...apa menu Iftar hari ni.. ;D

Inani Hazwani said...

Awal rasmikan baju Raya tu kak. Cantik!

norey said...

cepatnya rasmi dana...hahahhaha
wah...yg pakai semalam mmg cantik...merah..hitam..

Norhayati Mohd Isa said...

Wah byk nya baju raya dana..
Baju jubah bunga merah kain hitam tu sebijik mcm akak punya baju dana..

aziekz said...

Amboi..bnyknyeee

Cik Rose said...

Kak.. Cantik -cantiknya baju raya! Suka konsep akak, takdw rahsia-rahsia. Hihi. Ros ni masih mencari baju.. Belum berkesempatan nak beli lagi. Rasanya beli online jugak ni. Senang.

hainom OKje said...

Aduhhhh ....Hakak jugak yg belum beli. Belum terjumpa yg berkenanlah Dana. Yg penting baju Raya budak budak ni dulu. Mak punya belasah jer nanti...

Cantik cantik ah baju ko Dana..
Ohh....ko tak ikut anto adik ke Dana?

Amy Hilmirda Daud said...

yang kimono tu cantik, akak pun berkenan jugak :)

imm hassan said...

amboii banyaknye baju raya dia..kite belum beli lagi haha.. tudung dana yg gambar 1st tu cantiknyaa.

aryan azra said...

Cantiknya baju2 dana

TukangKebun said...

Wah cantik-cantik belaka.

Dana balik KT tak singgah pasar payang ke?
Banyak gak baju cantik=cantik sana rambang mata.

Kita samalahkan suami orang Kuala Terengganu.