teman2....

Wednesday, July 1, 2015

WW tema baju raya tahun 2015

as salam sume kwn2,

tahun ni jth giliran beraya kt johor dulu, tiap tahun kalu beraya kt johor dulu mmg meriah lain mcm... almaklum lah cuma 1 family besar kami, kalu kt terengganu ada 1 keluarga besar ngn 5 keluarga kecik2 dlm nyer... nk bertema ramai2 pyh....kui3

tema rasmi kami thn ni.... 

tudung buat mak n adik2... 

ni utk raya ke2 tp yg paisley tu mak punya... mak mmg kene lain skit

p/s: bos baru aku dh msk opis dah arini.... camne la agaknyer dia... debar jgk lah

13 comments:

norey said...

wah..bestnya dana....beraya turn rumah sendiri dulu..
tahun ni akak beraya kat N9/KL dulu...kemudian baru balik trg..tapi xleh lama..sebab cuti sekolah sampai rabu...

Harap bos baru okey² saja...InsyaAllah

norhidana miswan said...

k Norey- biasa je kak tiap tahun mmg giliran mcmtu kan, kalu raya umah mil pun seronok jgk... itulah kak, moga ok lah bos baru nih

aizamia3 said...

emm.. tahun ni nak buat kerja gile.. raya kat rumah sendiri dulu.. kihkihkih..

Nafira usof said...

meriahlah raya tahun nih yer.
Zura pon raya umah mak sendiri gak.
cuma x tau lah camner raya kali nih.
sbb x larat sgt dah nak merayap. itu kalo x beranak lagi laaa..
kalo bb nak kuar awal. jawabnye raya dlm pantang lah tahun nih.
ahaks. harap2 bb bagi can lah mak dia makan ketupat dulu pagi raya nanti. kikikiki

norhidana miswan said...

k Aizamia- hehhehe aci je kak tp jgn akak lak yg nngis teriak kt umah tau

Nafira- hehehe itulah kn kalu akak balik kerteh raya ke3 nnti blh la jumpa... awak kg mana ek, lupe dh akak

LYAfrina said...

wah,,,meriah la..semua sedondon ye..cam fmily lya..setiap family je sedondon..jd bila fmily2 bkumpul mmg kalerful...

Mamamyras said...

cantiknya warna tu.. tak pernah pulak terfikir nak pakai kaler tu. nanti dah siap baju, amek gambar ramai2 sure lagi cantik kann :)

Kakzakie said...

Dana kena jahit atau masing-masing jahit sendiri-sendiri?
Kakak punya dah siap sebelum puasa lagi Dana. Malas nak pegang mesin bulan ramadhan ni..

wahida said...

cantik kaler tu nok...
aku pun tahun ni raya kampung aku dulu...yeayyyy!

norhidana miswan said...

Lyafrina- itu kalu raya kt kerteh mmg colorful sbb ikut family kan, kt johor nih baru akak yg dh kawin... itu yg bt tema sama je...

norhidana miswan said...

Mamamyras- itu semestinyer bergambar beramai2...

k Zakie- kak, aku odak eneng mesin jahit lah kak... upah kt makcik dana je kak...

k Wahida- hehehe mint la konon nyer kak...

ros_reeza said...

Cantik kaler tu kak! Wahh bos baru yer... Moga baik baik je...

Cho Zila said...

kaler menariktu... akak tak bertema tiap2 tahun gitu... suka hatijer..