teman2....

Tuesday, July 28, 2015

Aidilfitri 2015 Johor ep.2

as salam sume kwn2,

Bersemangat betul rasanyer, bile ada banyak gambar yg boleh di share bersama kwn2... hehehhe
kalu tak senyap je... lembbbs bebeno kan...

Oklah walaupun tajuk dia ep.2 tp cite msh lg tentang raya ptama, sbb nyer raya pertama mmg kami akan beraya around kg, kt umah atuk n atuk2 sedara... thn nih kami tak join rombongan raya ramai2 mcm thn2 lps, selalu sampai 4 ke 5 family sekali, thn ni cuma family kami je.... banyak umah jgk raya pertama tuh... 8 umah kami beraya sampai tgri sebelum sembayang jumaat, pastu ptg tu kan ujan semua melepak umah n tido sedar2 dh lwt petang.

Jom layan gambar kami berwelfie, berposing yg hagak2 tak ingat dunia


apasal lah banyak gambar blur... ampeh btl hp aku nih


bertukar2 duit raya heheheh... dh keje wajib lah bg mak abah duit ryaa walaupun sikit

nsb takde gambar kot dpn kui2... bahaya

menantu nan sorang... kesayangan ni wei, bile edy ada cpt je mak msk bfast, lunch n dinner



dulu2 masa kami kecik abah garang skrg bile anak2 dh beso2 baru berani nk manja2 nk peluk cium abah

ni bdk kene mintak maaf banyak lg sbb duk poli abah msh support lg kot2 tak ckp duit


ni anak kesayangan abah... bujang bongsu dia

skrg dia dh lg beso n tinggi dr abah... bdk yg tiap pg nk bangun kn gi sekolah kene bebel ngn abah

org nk slm mintak maaf dia sbk nk mkn biskut raya... nyampah

org mintak maaf tak ikhlas gini lah hehehhe

sambil cium sambil mintak duit raya nih hehehhe
pas dh abis bergambar2 gi umah atuk lak... ni welfie diaorg ngn atuk... 


gini lah gaya amik giliran nk bermaafan ngn atuk n nyai
thn ni ada 5 keluarga dpt berkumpul di masa yg sama kt umah atuk


pastu gi beraya umah nenek sedara, tu sepupu ngn makcik2 aku... 
pastu ke rumah kakak abah... dia mmg rpt ngn abah kalu apa2 mmg abahla dia cari dulu

masa nih baju melayu dh bukak sbb dia kencing dh tembus dh... nsb ada bwk baju jdt nih



diaorg ni kalu suh posing mmg mcm2.... 

aku tukang amik gambo jelah... gsk lah depa

masa nih mak aku ngn makngah tgh riki2 pokok bunga apa nk mintak kt makcik aku heheheh.... 
diaorg 2 beradik nih mmg gini... hahahha

konon2 malu lah dpt duit raya heheheh... 


p/s: aku tak suke lyn politik tp kadang2 tkt jgk tgk politik kt malaysia nih



1 comment:

LYAfrina said...

cantik lak tema kaler nih...
mcm2 gaya..
saat bsalaman lah pling syahdu