teman2....

Friday, February 28, 2014

photo diary

as salam sume kwn2,

maaf yek aku tak bersiaran semalam, tak buat ntry tp ttp jgk jln2 umah kwn2... sambil tinggal jejak, kot2 ada yg nk tau kabar kan...

lama tak bt ntry pohoto diary nih... skrg nih thn nih 2014 makin mls nk bt ntry, kadang tu bile dh ada keja sampai ke ptg mule rasa tak dan nk bt ntry walaupun pendek hehehe...

OK lah, sbb bos cuti arini, pagi2 dh boleh bt ntry.....


aiyan masa umur tak sampai sebulan kot... smlm edy nk test mms kt hp dia dh ngong... dia send gambar nih... uwaaa rindu aiyan masa kecik2

menu lunch time adik ipar n mil ada kt umah, mil aku banyak pantang mkn, so msk bayam msk rebus ngn ikan bako saja,
ptg tu mil aku dh balik kerteh semula sbb appoiment kt HKL tkr 11 mac
mlm2 lak ini lah keje nyer... lyn aiyan main... aiyan lak asik lah nk berkepit ngn tokmi nyer

kadang time tgri bile tak tau nk mkn pe... beli getuk, cekodok ngn kasturi grg je... gerai dkt masjid keramat...sedap betui
rasa time lunch takmo mkn nasi... lyn mehun sup or megi sup kt kedai dpn opis...
suh dia bt pedas2 perkh meleleh air mata mkn

belikan hp lenovo tuh utk adik kt kg... dia nk android tp nk beso... bajet 300+ akak dia beli lenovo... ok jgk harga berpatutan gambar pun lawo... ok lah utk bdk2 yg tgh tunggu result spm kan... keje kilang dr duk saja2


p/s: februari dh berakhir... cpt nyer masa berlalu

12 comments:

lizz said...

ololo ayyan tecik omey2 sangat nih..
makan lauk kampung sayur bayam rebus tu makan ngan ikan bakar mmg best..
sedapnyer nengok mee tu..telan ailio..
ok la lenovo tu..gambonyer memang ok...beso pun beso...berbaloi..

UmmuAidan-Arissa said...

salam dana,
aiyan nampaknya ade iras lg zaman bayi2 dl tuh..

emy pokden said...

rindu nyer tgk aiyan tembam lagi masa tu kan nah...huhuhuhu

norhidana miswan said...

Lizz- betul lah lizz, syr rebus lwn ngn ikan bako mmg ngam kan... itulah org baru cube2 keje kan,kire ok lah lenovo tuh

K Ummuaidan- w`salam kak... ye ek kak

norhidana miswan said...

Emy-aah dulu tembam lg... skrg dh kecut

Hazmin Hamudin said...

Ala.. Tak berapa nampak tulisan bawah gambar tu. Kecik sangat.

hainom OKje said...

Alolo ....omeynya.... Ayyan ke tu? Lainnya muka dia Dana.....
Cucu kalau dengan nenek.....mmg manja mengalahkan dengan mama dia ....untungnya ada kakak sponsored hp

cheqna said...

terliur plak tgk maggi tu

Roha said...

dari blog okje singgah mai..salam perkenal dari saya..done follow here line#191, keep in touch :)

Tihara said...

terliur plok tengok megi sup tu,
pedas2 baru terangkat gitu :)

ros_reeza said...

alala.. comelnya aiyan masa baby tu :)
seronoklah adik ek dapat hp baru, akak belikan :)

mama ila said...

banyak criter dalam satu n3..syokk!!! hehehe.. apa2 pun ikan bakor jugak Nampak best..hihi..cicah ngan air asam lagi meletop!! =)