teman2....

Tuesday, February 18, 2014

10jari ku susun... maaf ye kwn2

as salam sume kwn2,


selamat pagi selasa yek kwn2, mula2 aku nk mintak maaf dulu kt korang2 yg rajin jenguk blog nih, maaf sbb dh beberapa hari blog nih sunyi je dr ntry baru, bz yg tak blh nk di elakkan... bile dh tak bz, tak dan lak nk bt ntry... jd nyer pagi2 nih bt ntry dulu lah... kang dh bz tak blh lak nk perah otak cari idea bebel2... smlm ada gk jln2 umah kwn2 cuma nyer tak dpt jln sume2...

smlm pun mmg bz dr pg sampai ke ptg melyn kerenah bos yg fussy sgt, pastu ptg balik keje pg melawat mil aku kt HKL, arini dia ada kemo sbb tu smlm kene msk ward sehari... doc nk cek kesihatan sume sblum kemo arini...

pas dh mukadimah panjang lebar tuh, aku nk tayang 2 hasil manik aku thn nih, hasil kerja pertama thn nih... itu pun yg simple2 je, ikut pd permintaan kan... org lama mana lah minat yg sarat barat havoc sgt kan...


aku ngn mil ku... doa aku moga semua berjln lancar... kagum ngn mil aku yg sgt kuat semangat, sgt positif org nyer...
dia kuat berasia sbb nk jaga hati anak2 menantu... 
design beriring biasa je cume tebal kan skit jd 2 layer

tabur lite2 je....
 p/s: skrg nih rasa diri sgt serabut bile sampai opis... aduh lah

11 comments:

cheq da said...

Cheq da kdg2..terasa x sempat nk mengupdate blog...penat

Kakzakie said...

Sedihlah bila ada keluarga yg masuk hospital kan Dana. Apa lagi nak kena kemo lagi... kesiannya.. moga MIL dana sabar dan kuat menghadapinya..

emy pokden said...

moga mil ko kuat semangat n tabah mengharungi kimo tu nah...

lieyalatif said...

buat kemo yeak dana? aduhh sian mil ko...harap2 beliau diberi kesihatan yg baik....moga2 Allah lindungi mil ko....

yeah itu die...dah start busy memanik ke...ni dah nak raye ni siap la kang lagi membusy ko yeak...ape2 pun alhamdulillah...rezeki kan...

mia izzati said...

semoga mil akak cepat sembuh ye..

Daddy Ziyyad said...

saya doakan kesihatan MIL...
kanser apa?

Dee said...

Salam dana..k dee pun dh jarang bw sbb opis k dee semua blocked..hampeh. k dee doakan agar mil dana cepat sembuh ye. .amin..

Dee said...

Salam dana..k dee pun dh jarang bw sbb opis k dee semua blocked..hampeh. k dee doakan agar mil dana cepat sembuh ye. .amin..

norhidana miswan said...

Cheq Da- itulah bile dh bz, blog tpaksa di ketepikan kejap

k Zakie- aah kak... mekasih kak

Emy- macih mi

Lieya- amin2... manik tuh skit2 je lieya, selagi ada yg minat kalu idak...duk saja jelah

Mia- mekasih dik

Daddy Ziyyad- payudara doc...

k Dee- itu lg lah sedih kan kak...

lizz said...

moga mil terus kuat melawan penyakitnyer...dan pulih seperti sediakala dana...
kemain kemas n cantik dana..i loike

hainom OKje said...

Fahamnya Dana... mmg bizi sangat tu...yg penting dulukan mana yg penting yek