teman2....

Wednesday, February 27, 2013

WW mencuba diet atkins

as salam sume kwn2,

sorry yek smlm takde ntry baru heheeh...


bfast day 1, share ber3

lunch nyer pulak, cume silap sbb amik kacang... heheheh




dinner ayam panggang mayo

bfast pg nih...

p/s: doakan aku berjaya utk induction 2 minggu nih...

29 comments:

Aida Salleh said...

Good Luck u! Atkins diet mmg sangat mencabar especially nak lepas phase 1: induction phase tu...20net carbo daily...Huhuhuuuu....

norhidana miswan said...

Aida- ya betul tuh... takpe akak nk cube, mana tau menjd ngn akak, acai bery, clenx tea, d herbs, inchloss sume dh cube tp tak berhasil

ieda immi said...

x per dik
yg penting atas diri sendiri
go dik .. diet apa sahaja kena dengan kemahuan sendiri ;)

buts atkin susah sikit lah , kalau mcm akak x leh x der nasi ekek ;)
soo herbalife leh makan nasi .. diet selamat buat akak ;))

wish u best of luck dear !

Munnafendy said...

fullamak! tggu pas bsalin kang sy try belasah salad tu pagi2!

emy pokden said...

go go chaiyuk kwn ku..
ko pasti boleh...

norhidana miswan said...

k Ieda- nk mencuba kak, kot2 dpt turun berat... tak dpt banyak dpt skt pun jd lah... mmg agak susah, semoga dpt lps lah induction 2 minggu nih dulu

Munnafendy- tp kan kalu munn BF tak di galakkan sgt, sian lak bby tak ckp nutrien, lg pun bile BF pun bdn maintain tau

norhidana miswan said...

Emy- huhuhuhui amin2...

CheNamNam said...

gud luck dear..!!
akak pon mencadang nak diet jugak tapi tak terdiet lagi...moga ader aura dietmu akan sampai padaku nanti..hiksss....

kacang tak boleh ker?ingat kabo jerk tak boleh utk diet atkins neh..

Qhaifa Nur said...

akak pun risau juga nih..berat kejap naik..kejap turun...dulu2 bole mantain 47kg...sekarang entahlah

gud luck dana...teruskan usaha hingga berjaya dan puas hati....

norhidana miswan said...

k CNN- macih2 kak, itulah atkins nih lain skit... kene tgk jadual betul2 baru kite betul, kalu tak main hentam je

k Qhaifa Nur- akak tu dh selim pun nk diet lg ek heheheh

wahida said...

wah...ramainya kawan blogger aku buat atkin...ko, lieyalatif, nens...jeles aku tgk korang boleh buat atkin ni...

aku respek habis la...sbb pada aku atkin ni semua benda pun x leh mkn...hahaha...dah la aku ni pencinta makanan..

tapi aku tau ko boleh buat dana...bertahan ye...dua minggu je kan...

caiyok!! aku sokong ko dari belakang...

lizz said...

ermmm baguih...nak try gak perut ni tak leh tahan...jadi terpaksa exercise...huhu

Aida Salleh said...

ok sis....i tolong doakan ya...insyaalllah...

Aida Salleh said...

ok sis....i tolong doakan ya...insyaalllah...

norhidana miswan said...

k Wahida- hehehhe pyh beno nk kurus kak itu psl cube atkins nih... macih sbb sokong aku dr belakang ... klu aku jth

Lizz- hehehe awak tu dh selim melim dik... takpe

Aida- mekasih dik

Kakzakie said...

Kalau nekad dan cekal boleh Dana. Tapi kalau kakak dah cuba ternyata kakak fail.

Cho Zila said...

caiyok.. caiyok sana sinun orang beratkins.. akak memang tak leh.. tak mungkin akak mampuu.... cayalah dana...

NM02 said...

gud luck dana!!!

aku leh tak makan nasi sebulan, kau pun mesti boleh!!!!

aku sentap, nak diet balik la cenggini. hahahaha

Tihara said...

bagus..kuatkan semangat..akak balik dari umrah hilang 3 kilo..ni cam nak naik mendadak je..huu

Karukord jagau said...

nmpk mcm ada lempeng la...huu sedapnya

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Wahhh... Semoga berjaya ye! Tak pernah try Atkins diet ni... Dulu ada kwn buat mmg betul2 menjadi! :))

Marya takleh nak buat kot sebab hubby mamam nasik! hikhikhik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

go go akak...mesti boleh punya...tp sy teliur nengok makanan tu hahahaha

Aine Ainun said...

caiyok caiyok MAMA Aiyan!!!!

Nak diet jugak, tapi tak boleh skrg ni..+))
baby BF

nn lylyn said...

bagusnye =) diet yg sihat.. sedap2 lak tu

lelamaisara said...

sedap jugak makan macam ni...nak cikit

lieyalatif said...

Mesti boleh punye!!! Caiyok! Caiyok! Kuatkan semangat n displin....

pokok manggis depan rumah said...

macam lagi manarik aja.
lagi nak makan banyak tengok ni.

Daddy Ziyyad said...

good luck!

NEKCIK said...

salam Dana..diet yang sihat..eloklah tu..kalau tak slim pun ..sekurang kurangnya kita akan jadi sihat!!