teman2....

Monday, February 18, 2013

aiyan kecik vs aiyan besar

as salam sume kwn2,

selamat hari isnin yek, arini agak bosan bff aku cuti rehat sbb pengasuhnyer cedera, nk bt keje agak lemau maklum lah bos takde gi meeting kt Indonesia...

aritu makngah duk mengemas2 baju aiyan, terjumpa baju lama dia... terus pakaikan sbb terimbas kembali masa mule2 pakaikan dia baju nih... heheheh
masa bby aiyan sgt kuat berpeluh, so mmg kami akan pakaikan dia baju lubang2 je, time awal2 tu tak banyak sgt baju lubang2... jd apa yg ada sarung je
(bby yg ada masalah jantung berlubang mmg akan kuat berpeluh)


masa ni aiyan baru 3bln ++... goboh gile kan baju nyer

gambar kelmarin 1thn 7bln... fit2 je baju nyer

P/s: ada seorang kenalan di jupem meninggal dunia jumaat lepas... walau tak rapat tp pernah bertegur sapa, terus teringat2 camne lah kalu aku kene pergi dulu.... Al-Fatihah utk arwah nana

21 comments:

wahida said...

aiyan masa kecik comel, dah besar hensem!!


Al fatihah buat arwah Nana...

izan mama mia said...

bj lubang2 tu baju wajib beli cuaca malaysia panas,,, wah aiyan dr kecik dh comel,,,makin beso makin ensem

Papa Mifz said...

Alhamdulillah Aiyan semakin membesar...:)

Al-Fatihah buat kenalan...

Alin In D House said...

aloh2 chomei yer aiyan maser kecik. dah besar lagik chomei... semoga aiyan membesar dengan sehat yer amin...

norhidana miswan said...

k Wahida- macih2 kak...

Izan- heheeh comei lah sgt yek dia tuh

papa Mifz- amin2... tq

Alin- amin2 tq dik...

sahromnasrudin said...

al fatihah untuk kenalan awak tue..semoga rohnya senantiasa dicucuri rahmat

Acik Erna said...

comel je aiyan.

Cho Zila said...

aiyan... mak ngah awak pakaikan baju awak kecik yerk.. kiranya bajutu baru sesuai ngan diakan...

Kakzakie said...

Rasa macam baru dah nak masuk 2 tahun kan.

Mohon pada Allah Dana moga kita diberi peluang menjaga dan mendidik anak-anak kita sehingga mereka boleh berdikari.

Takziah atas pemergian teman itu. Moga rohnya tenang di sana.

Daddy Ziyyad said...

Baju lubang2 tu mmg praktikal...anak saya pun kuat berpeluh! asyik nak ber-ON ekon aja...hahahaha

Dee said...

a'ahlah..comel je aiyan dari dulu smpi skrg..tp baju lubang2 tu semua budak ada kot..dorang kan tak tahan panas..

Qhaifa Nur said...

bila dikemas mas nilah jumpa barang anak2 masa kecil..masa tu baru terasa cepatnya masa berlalu...

tengok aiyan tak sangka dah 1 tahun lebih dana...

al-fatihah buat arwah...

ieda immi said...

comel aiyan geram lak tgk dia masa kecil ! .. ;))

alfatihah buat arwah nana ..

norhidana miswan said...

en Sahrom- terima kasih

Acik Erna- heheeh mekasih acik

k Chozila- aah baru sesuai tp dh senteng gk kak

k Zakie- aah kak,tak puas rasanyer tgk dia masa kecik dh bsr rupenyer...

Daddy Ziyyad-betul3 tu doc

norhidana miswan said...

k Dee- aah betul kan kak

k Qhaifa Nur-itulah psl, tak sangka banyak betul baju bdk tuh

k Ieda- heheheh aah geram, mkasih kak

lizz said...

ololo ayyann tetap cute cuma bezanyer rambut tu dah lebat n curly sikit...

lieyalatif said...

aiyan dulu2 ko tgk pipi die...mongel betul kan...rindu tul anak2 kite masa baby....

norhidana miswan said...

Lizz- heheheh betul3

Lieya- itulah psl, masa kecik montel pp skrg nih dh selim pp nyer

Munnafendy said...

wahhh gebuss nya aiyan time kecik dlu! nmpak riang je..hehe

CheNamNam said...

ntah kenapa sayu plak hatey cnn tengok ayyan tido..:(

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kejap jer ayyan dh besar kan