teman2....

Wednesday, February 13, 2013

WW puting oh puting

as salam sume kwn2,

mohon beribu ampun, beberapa menghilangkan diri....

dh nk putus dh kepala dia

ni pun sama...

yg terbaru skrg nih pun dh kene ggt gk, msh tak blh nk pisahkan aiyan ngn puting kalu tak dia tak blh tido...

28 comments:

ieda immi said...

ekekkek biasa tuu dik
anak2 akak rasanya banyak gak puting .. tapi mereka isap x lama .. ;)

Kakcik Nur said...

Hati2 jangan sampai Aiyan tertelan puting tu...

Alin In D House said...

Bahaya yer ker kak. takut tak perasan nanti tertelan puting maknernyer mama aiyan kene beli barular nampaknyer...

Daddy Ziyyad said...

kuat menggigit tu..hihih

norhidana miswan said...

k Ieda- ni dh nk msk 2thn dh ni msh lg memuting

kakcik Nur- hehehe yg dua nih mmg udah simpan tak bg dia isap lg

Alin- heheh alah yg dh kene ggt camni akak tak bg kt dia dh, lgpun dlm dia bruk jd nyer

Daddy Ziyyad- mmg pun, maklum baru dpt gg

Qhaifa Nur said...

susah kalau hilang puting ni...semua kerja tak menjadi...
alhamdulillah, anak2 memang tak berpuitng smua...
sekarang macam2 jenis ada, cantik juga dana

izzah said...

Aiyan nk puting baru la tu kak...;-)
Nasib baik ank sy xbrputing,kalau x pening jgk nk pikir cara pisahkn dia...

Cho Zila said...

anak akak yang sulung berputing gak dulu.. jenuh gak nak memisahkannyer..
tang nak beli puting pun syiok macam2 rupa...

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- hehehe sbb tu ada standby lebih kt umah kak

Izzah- yg dua tu mmg dh jd kenangan, skrg ada 2 lg yg baru pun 1 dh kene ggt gk...

k Chozila- itulah kak, tgh mikir gk camne nk pisah kan nnti

Dee said...

mcm anak dee dulu senang sket..dah putus..beli yg baru keras dia tak mau..terus xnak puting dah..

norhidana miswan said...

k Dee- ohhooo kene beli yg keras skit lah utk dia nih kalu nk suh benti puting... blh bankrup kalu duk beli putuing baru je

me shuhada said...

Laaaa samalah dgn Afiq tu. Dia suke gigit puting botol susu dia. Dh la memilih nk yg japlo je.. mau kena import dr Msia sbb sini xde! Alahai...

Papa Mifz said...

kena lebih berhati hati kan..takut tertelan pulak...huhu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

stok manyak² la momma..
hahahha

inazamri said...

teringat anak2 akak dulu..puting pun jd cam puting aiyan gak heheh

norhidana miswan said...

k Me shuhada- heheheh aiyan puting dia MAM,puting lain takmo,... kadang baru 2hari dh kene ggt nk nngis gk seketul rm30

papa MIfz- pyh nk tertelan dia ggt skit2

k Leily- kalu dh teruk kene ggt gini mmg tak bg lg dh, ada stok 2 lg tp kalu baru 2hari dh kene ggt fengsan mama dia nk tukar selalu

nur anis said...

ganas ek aiyan..huhu

NEKCIK said...

Salam Dana...memang cantik cantik puting sekarang ni..memacam design...tapi anak nekcik 4 orang mmg tak biasakan pakai puting ni...susah nekcik nak gi jalan!!!!

Kakzakie said...

Kakak rasa bukan dia hisap tau Dana tapi dia gigit itu yg jadi macam tu.

norhidana miswan said...

k Inazamri- maklum dia dh ada gg banyak menggt je kejenyer

Nur Anis- heheheh dia test gg dia tuh

Nekcik- w`salam nekcik, hehehe memacam harga gk nekcik...

norhidana miswan said...

k Zakie- hehehe dua2 sekali dia bt kak, dh puas isap dia ggt lak

emy pokden said...

sedap mengigit yer aiyan...takpe2 suruh mama beli byk2...leh aiyan gigit2 lagi..hehehe

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

biasalah tu dana.. budak2 tengah gatal gusi org kata.. hehe...

Aida Salleh said...

kene ada spare lah nampaknya kalau camtu kan?

Aida Salleh said...

kene ada spare lah nampaknya kalau camtu kan?

norhidana miswan said...

Emy- bangkrup mama nyer

k Ratna- hehehe lama bebeno gatalnyer ek akk

Aida- yg dua tuh dh tak pakai dh, mmg ada spare je kt umah tu... tp tak tahan kalu asik nk membeli baru je

lelamaisara said...

alesya hisap puting jugak..tapi time nak tido je..jadi puting nye elok lagi...hehhe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tu tandanya gigi ayyan tajam hihihi