teman2....

Friday, February 22, 2013

riang ria lunch hour di hari jumaat

as salam sume kwn2,

salam jumaat sume, riang ria betul.... maklum lah esok luse cuti kan... tp nyer pg nih agak kelam kabut nyiapkan segala fail2 bos aku nk pg meeting esok sampai selasa... itu yg ntry lewat skit...

aku nih ngn bff aku si Pn Emy n kwn2 opis yg lain kalu time jumaat mmg suke supink2 kt psr belakang jupem nih, tp time2 baru2 dpt gaji mmg takde lah gi situ, masing2 eksen.... tp tiap kali pg situ mmg tgn kiri kanan penuh barang, mcm2 ada kt situ... mmg hari yg ditunggu2... ada makanan mcm2, tudung mcm2 n juga baju... heheheh

tak dpt supink kt mall supink kt psr pun jd lah kan...

berderet2... air mcm2 ada ... tu nampak tu bff aku Pn Emy menjinjing brg penuh tgn

belah dpn nyer lak... kopok yg suke aku beli... 

tgk2 penuh meja kami ber5 beli brg... heheheh apa lah yg dibebelkan k ct tuh

sorry gambar blur... tgk kwn aku yg lapo heheheh... 

16 comments:

Kakcik Nur said...

Tu dia... Macam kenduri jadinya. :)

norhidana miswan said...

kakcik Nur- hehehhe... meriah...

Zulfadly said...

macam nasi ambeng je tu, saya duduks emarak dulu, lama x makan bismillah tu, nasi briayni dia sedap

norhidana miswan said...

Zulfadly- ye betul dik,,, ns ambeng.... aah mmg ns briyani bismillah tu sedap skrg rm10 tau 1 hidangan

lelamaisara said...

amboi..dah macam kenduri ni kak..heheh..best nye makan2..

kak betui ea name kek tu..hehehe..nak resepi..nak buat..sedap ketagih sudah..hehehehhe

Qhaifa Nur said...

seronoknya korang bila hari jumaat hari jenjalan dan shopping juga...
penuh 1 meja...yang best makan sama-sama...

Cho Zila said...

nampak kelaparannyer... pasarpun best gak yerk..

Aida Salleh said...

wahhhh...macam pasar malamlah...best best besttt...

Acik Erna said...

assalam dana..lapo acik tengok gambar ni he he

emy pokden said...

Buruk btul rupa ku ketika lapar...
Huhuhuhu

Papa Mifz said...

masing2 kelihatan sangat berselera...hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg riang ria sungguh tu kak hahahaha

NEKCIK said...

Makan jangan tak makan Dana!!

wahida said...

kalau dah jumpa geng mmg seronok kan nok...makan berselera sambil2 gosip gitu...heheh...

lizz said...

kemain sedap tu...memacam ado..terliur...

ct rahani said...

beshnya beriang ria camtuh.. huhu..