teman2....

Friday, February 15, 2013

rasa nk nangis bile.....

as salam sume kwn2,

salam jumaat semua, hujung minggu ni rasanyer tak ke mana... edy takde, ujung minggu nih tak blik kl, minggu dpn baru balik ntah tak tau sampai bile lah keje dia kt Kole terengganu tuh siap...
skrg nih ada terima tempahan menjahit manik dr kwn, nk tak nk mmg kene gagahkan diri menjht tuh... sbb nyer lama2 tak menjht kang ilang segala idea tuh,mule lah kering idea dlm kepala otak... tp nyer cabaran nk menjahit manik mmg lah.... huhuhui

kalu jd kt korang... nngis tak?

sibuk mengaco benang ngn segala barang manik mama

p/s: sesiapa yg teringin or berminat nk antar tempahan menjahit manik kt aku, boleh msg or call kt no aku nih ek 0137890798

23 comments:

Cikgu Ma said...

saya pon dah lama x jahit manik...jadi malas...hehe

Kakzakie said...

Puting tak tinggal Ayyan ye walau nak 'tolong' mama jalin manik:)

norhidana miswan said...

Cikgu Ma- heheheh bile dh lama tak menjht otak pun jd tepu dik

k Zakie- heheheh musti ada tu kak, bt senyap jap kalu tak ngeromet je

lizz said...

kemain suka si ayyan ni dengan benang yer ...seronok tengk macam2 kaler yer ayyan...

nanti boleh la nak tempah...

Cho Zila said...

memang menangis akak ni.. akak memang berhajat nak menempah kat dana... tunggu ada baju sesuai...

Acik Erna said...

assalam dana..he he..syoknya dia main ngan benang dan manik mama dia

Qhaifa Nur said...

aiyan boring duduk sorang2 kat rumah dana, tuh sering kacau mamanya jahit manik...satu lagi geram tengok warna warni benang tuh.....

emy pokden said...

aiyan tgh tolong mama lah ni..hehehe

Ibu Lala said...

Nak tolong mama jahit manik lah tu...

Dee said...

alahai..aiyan..hati2 nti mana tau terkena jarum..

Kakcik Nur said...

Kakcik yengah cari tukang jahit yang boleh jahit baju kurung yang 'sedap' dipakai...

Aida Salleh said...

aiyan nak teman mama dia tu...:-)

wahida said...

aiyan nak tolong mama lah...heheh...

puting tetap x lepas...comel...

norhidana said...

LIzz- seronok mengaco ada lah, boleh dik... apa2 bgtau je

k Chozila-hheheheh, ok dana tunggu

Acik Erna-w`salam acik,syok lah sgt mama yg nngis

k Qhaifa Nur- boring hapanyer makngah kan ada, menan sekotak beso

Emy- tolong lah sgt yek

Ibu Lala- tolong sampaikan mama atak blh menjht

norhidana said...

k Dee- itulah psl tak suke dia ngaco

kakcik Nur- dana nih pakkal tak reti jht baju, heheheh

Aida-teman je takpe tp jgn ngaco

k Wahida- tolong sepah, puting tu trademark

Papa Mifz said...

hati2...takut Ayyan main jarum mamanya pulak...

nur anis said...

huhu..nangis kalau manik tumpah..huhu

lelamaisara said...

saya tak pernah jahit manik....huhuu..macam rumit je...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Si kenit nk menolong

norhidana said...

papa Mifz- sbb tu kalu pg keje sorok brg2 manik dlm blik

Nur Anis- mmg dh banyak kali dia tumpahkan

Lelamaisara- mule2 je mcm rumit lama2 bile dh selalu bt, senang je, cume kadang2 idea je yg tak de

mama Amana&Arief- menolong lah sgt hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayyan nk tolong mama jahit manik juga tu hehe

norhidana miswan said...

Wanieys- tolong lah sgt, tolong sepah

lieyalatif said...

hahahaa aiyan diva tgh nak tolong mamanye tuuuu.....die geram tu dana tgk benang2 yg kalerpul tuuu.....

tgk le tu..tangan dah ready nak cekup benang tu hahahhah...bijak2....