Thursday, October 4, 2018

mini photo diary #21/ 2018

As salam semua kwn2,

Salam khamis kwn2, esok saya cuti rehat.... separuh parking kt opis ni nk di tar semula, minggu lepas dh tar minggu ni tar lagi... serabut betul.  Mls nk pusing2 bgtau bos jumaat nk cuti rehat jelah, aiyan nnti pada dia uruskan.  Kebetulan boss aku pun ada kursus kt luar

Jom2 lah kite layan gambar mana yg ada kan, sikit je yg ada pun... sbb tu nama nya mini

lps amik dia kt sekolah pi isi minyak... kene pau kt petron

hajatnya nk isi minyak rm50, kene pau... dpt isi rm30 je

sambal cili api udang petai.. kasi blend je semua bahan2 sambal

dh beli ujung minggu lepas, tp mood tak mari nk baca lg

kasut yg beli ujung minggu lepas, masih lenjan yg lama jugk.... sbb yg baru tak berapa serasi lg kt kaki besar ni

maktek jual garlicrispy.... sebalang ni RM15

tabung duit kt pantry.... ada ke patut aiyan kata tu tabung dia

p/s: salam takziah buat semua 6 wira yg terkorban, moga roh mereka dicucuri rahmat... mari kita sama2 sedekahkan alfatihah kwn2 ya....

8 comments:

NanyFadhly said...

Yang kalau menyinggah nak isi minyak tuh..memang ada harapan lah nak kena pau. HAHAH~

Warisan Petani said...

Aiyan dapat cermin mata baru
maknye dapat kasut baru

sv team said...

sambal tu mcam sedap je...

teringin nak cuba buat juga

ejulz said...

terbaek.. gambar kenangan ni. hehe

Cik Rose said...

Bab kasut, Rose pun sama kak. Kalau beli yang baru, still pakai yang lama juga sementara nak serasi dengan yang baru...

norhidana miswan said...

k Nany- tulah kan kak... tak blh lepas

wak WP- kih3... baru adil wak

Sv team- tryla, sya pernah kongsikan kt resepi

en Ejulz- heheheh tulah... utk kenangan

CIk Rose- tulah kan, kadang nk serasi mkn minggu gk

Norhayati Mohd Isa said...

Hihihi..
Bila isi minyak .
Ada yg pau..
Udag nya kena kurang isi minyak ye dana..

Nikolay ebardeev said...

You made some respectable factors there. I regarded on the internet for the problem and located most people will associate with with your website. online casinos for us players