teman2....

Monday, July 31, 2017

Susu Baru Goodday

as salam semua kwn2,

salam isnin semua.... 

harini mmg blh jd monday blues lah, udahla takde ekon, panas dr minggu lps lg ada masalah psl letrik kt bangunan opis aku nih. Nasib la kipas angin zmn dulu aku nih msh berfungsi lg tau. 

Hp tertinggal kt umah ko, sunyi gila arini hari aku, ngn takde dgr sinar.fm pagi2, tak dpt nengok fb, wassap.... hahahha 
Jadinya kite cite apa yg ada jelah yek... gambar pun yg mana ada je

Korang minum susu? susu Goodday? aritu kn ada promosi susu nih... jd dpt lah aku beli skit kt 7e... susu baru dia, green tea ngn honey, susu goodday nih msh lg 250ml , sbb susu2 lain semua dh 200ml je, kecik cinonet je

Aku suke susu nih sbb rasa pekat susu dia tuh, perisa baru ni pun yg green tea tu sedap, pekat likat... yg honey aku tak rasa lg, tp tanya bdk2 yg minum sedap je kata depa.... korang dh try belum?


tp susah nk dpt, asik abis je...

ikhsan dr goggle, ni lah dua perisa baru nyer


16 comments:

Kakcik Nur said...

Belum cuba lagi tapi adalah nampak dijual di stesen minyak 😊

aryan azra said...

oh ada perisa baru akak tak perasan pulak kena cuba juga nih

imm hassan said...

uuu tertarik dengan perisa green tea tu.. nak pg cari jugak lah hihi

norhidana miswan said...

Kakcik Nur- berapa la rege kt stesen minyak tu ye kakcik, tryla kakcik mana tau berkenan

k Aryan - cuba kak, sbb yg sblm ni coklat ngn stoberi dia sdp

k Imm- cari jgn tak cari kak

Norhayati Mohd Isa said...

Tak rasa lagi dana..
Akak selalu beli susu kurma..
Nak rasa jugak lah yg green tea..
Nmpk sedap jer

nurbijen said...

Saya peminat setia Goodday...
Best susu ni, kan?

aizamia 3 said...

Tak pernah tahu ada perisa lain.. selalu capai amik bayar yang rasa plain je.. Kalau beli susu, akak suka yang biasa.. rasa susu semata..

nini said...

Wah...belum pernah try lagi ni...honey tu macam best aje =)

Amy Hilmirda Daud said...

Akak tak minum susu, anak-anak aje yang rajin beli susu yang mcm-mcm rasa ni.

Mommy Cici said...

ramai cakap sedap. tapi belum merasa lagi. time promotion hari tu gigih colleague turun bawah kat 7e ni ha tapi semua benda habis -__-

Inani Hazwani said...

Sedaap eh kak? Nani nak try jugaklah nanti. Teringin nak rasa dua dua tu

mamapp said...

Mcm mana rasanya ye nor? Mama xpenah minum lg

norhidana miswan said...

k Norhayati- sesekali try susu lain ok jgk kak... yg madu sedap

k Nurbijen- aah kak, sbb pekat creamy susu nih kan

Nini- try jgn tak try

k Amy- try la kak, mana tau jth cinta kan

MommyCici- tulah kalau promo mmg cpt je lesap... try yg baru mmg sdp cici

Inani- try nani, mmg tak menghampakan

Mamapp- mmg sedap sbb pekat susu nya, try la kak, utk gunakan bt kuih2 pun sedap

hainom OKje said...

Boleh jer minum...
2-3 hari ni laki hakak bawak balik susu goodday ni....tak perasan perasa apa...

Warisan Petani said...

Bab beli2 ni semua pn is3 uruskan.
Kalau ada dalam freeze tu, kita main tonggak aje.

Cik Rose said...

Ramai dok tunjuk susu ni. Rose tak cuba-cuba lagi. Bukan ape, takut muak. Tapi, nak kena beli juga ni, rasa sendiri baru tahu ...