teman2....

Monday, July 17, 2017

hb aiyan 15/07/11

as salam semua kwn2,

salam isnin yg kwn2.... 

Skrg ni tiap ujung mingu msti jln jem je kn, almaklum warga kota sibuk ber open house sana sini kan.

Sabtu baru nih, 15 Julai, bday aiyan ke 6, tak sangka bsr dh anak bujang aku nih, tahun depan dh darjah 1 dh, cepat betul masa berlalu... 

Aritu mmg kami tak ckp pun psl bday dia, saja je.... dia bkn main hepi masa nampak kek tuh

Kami sambut kt umah je, sambut berlima ngn maktek n pakcik.... 

aku cuma msk, mee lidi grg seafood, fries, lemang, buah2 n kek beli kt pistacio je

simple je kek nya


siap boh minion ngn spiderman lg
fuh2... tiup lilin konon2nya tp tak padam2 pun


beria memotong kek, ngn lidah2 sekali



hepi sgt nampaknya tuh

gelak aje, lilin tak pdm lg papa dh sibuk suh potong...

23 comments:

TukangKebun said...

Happy Birthday Aiyan!
Semoga selamanya penghibur hati kedua ibubapa dan anak soleh.

Abang Rayyan bulan depan pula masuk 8 tahun.

aryan azra said...

selamat hari lahir aiyan..seronoknya dapat makan kek. semoga jadi anak yang soleh, berjaya dunia & akhirat ye aiyan. ehh baru perasan sama umur dnegan anak akak si adrien la aiyan ni

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

selamat hari lahir Aiyan..semoga membesar menjadi anak yg soleh dan berbakti kepada ibu bapa, agama dan negara serta menjadi insan yang cemerlang didunia dan akirat..

https://umifuzy.blogspot.my/

Qhaifa Nur said...

Besar dh Aiyan...
Hepi besday...moga jd ank yg soleh

Mommy Cici said...

comelnya kek. happy birthday sayanggg.

potong kek kat rumah denga family lagi syok kak. kek tu boleh makan ulang ulang. heheheh

- dieyana - said...

hepi besday aiyan!

moga jadi ank soleh ya!

auntie nk kek sikit! ;-))

Amy Hilmirda Daud said...

Happy birthday Aiyan ...
Dah semakin besar dah dia.

shalin shazira said...

Selamat hari lahir aiyan! Suka je dia dapat kek tu.

norhidana miswan said...

Tukang Kebun- terima kasih kak.... amin2

k Aryan Azra- amin2.... blh geng lah kak ye

Mrs Fuzy- amin2... tq kak

k Qhaifa Nur- macih kak...

MommyCici- kek biasa2 je dik, beli kecik je tkt besar2 tak abis...

DIeyana- boleh2 meh dtg umah, tq dik

k Amy- macih kak... bsr n gendut

Shalin- suke lg2 tau kek dia

tiga lalat said...

hepi besday boy Aiyann., mugo trus membesar sbg johann., aminn

NanyFadhly said...

Happy birthday Aiyan!!!! suke nya dapat potong kek. Next year dah standard 1. Cepat lahai budak2 ni membesar.

raihanah said...

happy bday aiyan. ni yang kecik sekali ke kak?

Azian Elias said...

Happy birthday aiyan..kejap je masa berlalu..

norey said...

happy birthday aiyan

hainom OKje said...

Happy Bezday Ayyan...moga jadi anak soleh dan membanggakan mama papa....

Hihi.... nak buat surpriselah tu ye Dana. Seronok sangatlah Ayyan tu. Kita mak bapak pun rasa happy bila tengok dia happy mcm tu.

nini said...

Wah aiyan....semoga mejadi anak yang soleh yer =)

imm hassan said...

happy bday aiyan.. semoga jadi anak yang sentiasa gembirakan mama dan papa ye..

sama rupanya umur aiyan dengan anak saya aichan, 6 tahun hihi.

shalimar yusof said...

seronok aiyan yeaa...happy birthday aiyan..lmbt plak achik sha wish..

Warisan Petani said...

Selamat hari jadi Aiyan.
Semoga jadi anak yang sentiasa mambanggakan ibu bapa.
Atuk lambat bagi wish. Seminggu tak buka blog.

Inani Hazwani said...

Happy Belated Birthday Aiyan :)

Naily's Kitchen said...

happy belated besday ayyan..
moga ayyan sentiasa dalam rahmatNya,moga ayyan sentiasa sihat,
dipanjangkan umur & perkara-perkara yang baik sentiasa mengelilingi hidup ayyan..aamiin
anak aku punya besday 14.7 selang sehari je dengan ayyan..

Mimi Azirah said...

Happy belated ayyan..

Semoga menjadi anak yg soleh dan patuh pd kedua ibu bapa

Ainniah Zulkefli said...

happy belated birthday aiyan. happynya dia dapat potong kek.