teman2....

Monday, July 24, 2017

Hari Sukan LC Gurney

as salam semua kwn2,

Salam isnin bersamaan 30 Syawal.... arini ada jamuan raya jabatan kami, buat kecik2 je.... akhir syawal lg.

Nk share ngn korang, psl hari sukan aiyan sabtu baru nih..... gabungan 3 LC iaitu gurney, keramat n kent. Owner yg sama itu buat sekali kan. Takmo bebel panjang2 jom kte tgk gambar2 yg ada yek

 awal2 tu ada persembahan wushu, utk murid 6 thn dia suh pakai baju wushu, beria lah cari baju tuh....  aiyan join 2 game, 1 game dpt no 2 n no 3, kira oklah game berpasukan.
Aku hepi sbb aiyan join jgk, n teacher dia tak abaikan aiyan.... walaupun aku paham msti struggle teacher nk latih aiyan... paham2 jelah dia kan special.

kt paking pakai baju wushu, dia komplen kt papa, baju dia keras lah... jd dia nk pakai baju lain kt dlm nya

jumpa geng se angkatan yg pakai baju mcm dia jgk

rasa mcm ensem je si gendut nih hahahaha

suh amk gambo tgk bkn main ssh.... dia rumah hijau, konon mewakili brunei

sibuk belek dia punya medal... jakun sgt

lps dpt medal trs tayang kt mama... hhahaha bangga sgt la tu

anak manja papa

beratur utk game ke 2 dia.... 

ni lah pengetua n pemilik ketiga2 LC nih... kapter bersara norhayati nama nya

suh amik gambo elok2 gini jadinya... tgk muke papa serius

11 comments:

aryan azra said...

wahhh tahniah aiyan,...dapat medal, seronok bila tengok budak2 bersukan macam ni

Inani Hazwani said...

Seronok Aiyan dapat medal :)

shalimar yusof said...

waahhh..terbaik aiyann

Warisan Petani said...

Tahniah Aiyan.
Hebat.

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

tahniah Aiyan...seronok dia dan seronok jugak mama dia jugak kan...

Cik Rose said...

Assalamualaikum kak. Tahniah Aiyan... Suka tengok Aiyan pegang medal tu :)

Ninie said...

wah, hujung2 betul sambut raya. Sukanya dapat medal!!!

Feel free to grab this chocolate giveaway segment at https://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

NanyFadhly said...

Yeayyy!!! Tahniah Aiyan! Siap pakai baju wushu lagi tuh. Comel ajer kan budak2 ni semua.

mamapp said...

Wah pakai.baju wushu ingat nak berwushu..

nini said...

Hihi....seronok aiyan join aktiviti ni kan=) happy je nampak mula dia =)

Mommy Cici said...

hensem nya dia pakai baju mcm tu kak.

btw pengetua nampak muda kecik molek.