teman2....

Tuesday, July 18, 2017

Sambutan raya kelab opis

as salam semua kwn2,

Salam selasa.... skrg ni mood nk menulis asik kelaut dalam je, tak tau lah naper... diri ini tak berapa sihat sebenarnya... huhuhu 

Jamuan raya kelab ni hari khamis, hari yg kete aku kene langgar tuh, itu psl lambat beno kuarkan cite nih.
Kete pun msh kt bengkel lg, rasa terbatas segala2nya bila kete takde... 

Jom la layan gambar yg mana ada yek, mls nk bebel panjang2 huhuhu



ber swafa foto dulu sebelum ramai yg dtg

masa ni ramai tak sampai lg geng2 wanita

boss hensem aku bt ucapan, ramai peminat nih

si emy ni walaupun dh tukar opis pun kami jemput

no cabutan bertuah 1041... no aku tu heheheh
dpt la bekas makanan bulat... tak sangka ada tuah gk

pastu dpt hadiah mug tempat ke 2 main dart heheheh

naik pents lg tp tlg amikkn cabutan bertuah emy... yg laki tu x boss aku

gambar raya kami... ngn org pencen n bekas staf kami

14 comments:

nini said...

Wahhhh bestnya dapat cabutan bertuah...

- dieyana - said...

syok dpt cabutan bertuah..hiih..

*mood kite pun ke laut sgt dah ni...laut yang sangat dalammm..hahha

shalimar yusof said...

memg byk ke laut nii..dlm kepala raya2 lg..huhuhu...hari bertuah la kiranya ye asyik naik pentas jee...

aryan azra said...

seronoknya beraya siap ada cabutan bertuah lagi tu, dapat hadiah lagi dana.. akak esok baru ada jamuan raya di opis

al-lavendari said...

bagusnya .. org pencen pun kena jemput.

mamapp said...

Tahniah menang cabutan bertuah. Bestnya jamuan rayaBaju cabutan bertuah lagi

Warisan Petani said...

Mana gambar makanan dan juadahnya.

Ahmad Hasif said...

waaa tahniah banyak ye menang hadiah tu...

Inani Hazwani said...

Wahh bertuah nombor kak Dana hari tu. Heheh :)

Naily's Kitchen said...

jangan kata kau dan..entry aku tu dari bulan 5 tak berupdate..kiki
mood ke laut mane tah tercampak.. :D

Mimi Azirah said...

Wah siap nombor cabutan bertuah

hainom OKje said...

Tak sia sia datang Raya kelab.... Naik pentas banyak kali hihi....
Cer gambo tegak sikit badan tu nak tengok baju kebaya ko...mcm cantik je

Ainniah Zulkefli said...

berganda-ganda tuah akak ya. sampai tiga kali naik pentas. tahniah yer.

nadhie wueen said...

wahh best ada cabutan bertuah tu. lagi best kalau jadi yang bertuah tu kan. hehe