teman2....

Friday, July 21, 2017

kOLeksi kereta dia

as salam semua kwn2,

Salam jumaat kwn2.... bersamaan 27 syawal, dh ujung2 dh syawal cpt betul rasanya

Pagi nih ada majlis puspanita, jap2 lg nk join jap... boss pun kebetulan ada meeting.... jd ok lah masing2 bizi heheheh

Si aiyan ni skrg ni, minat lak ngumpul kete.... kete yg comel2 yg kalau ter jatuh ssh nk jumpa balik... 



kete mcm kte filem cars tuh.... 

kete yg comel2 tuh, dia beli nutrigen.... ngn papa dia sekali sibuk ngumpul


kapal terbang tu tak berapa nk minat sbb tu duk ujung2

tp yg geramnya... mama yg kene ngemas selalu kete2 kecik nih

11 comments:

Inani Hazwani said...

Hahah! Biasalah tu mama kena tolong kemas sekali 😝

aryan azra said...

banyak koleksi kereta aiyan tu, ini kalau bersepah kita terpijak mau menyirap nih, samalah yang dekat rumah ni dana, dorang sepahkan mama yang kena kemas

Kakcik Nur said...

Banyaknya kereta Aiyan...nanti bila dah dewasa, boleh buat koleksi kereta sebenar pula...InsyaAllah. :)

norhidana miswan said...

Inani- tu yg geram nya tuh nani oi

k Aryan Azra- tulah, mama selalu bg amarah klu sampai terpijak mmg compom pecah hahahaha

Kakcik Nur- fuuuuhhh3 masin la mulut kakcik...

Atie Yusof said...

Salam jUmaat Dana... dahakhir Syawal dah kan...
amboii Aiyan banyak koleksi kereta ya.. comel semua..
abang Pae pun same lah..mintak Ibu kemaskan, katanya penat nak mengemas.. haha

mamapp said...

Oooinat kereta ye. Pandai Jaga shining2 semuanya

NanyFadhly said...

Fuhhh,...berderet koleksi. Macam koleksi ultraman uwais dan umair. HAHA!

norhidana miswan said...

Atie- si aiyan ni bermusim klu nk kumpul apa2... lama2 nnti dia lupe lah nih

Mamapp- minat mmg minat tp kejap je kadang exciteddnya

k Nany- tgh minat, ni ntah berapa lama bertahan... kejap2 kang dinosor lak, otomen lah

Norhayati Mohd Isa said...

Hihi bab kita kena kemas balik tu yg tension ye dana..
Tapi tengok kete2 tu comel2 pulak.. cantik jer..

Mommy Cici said...

hehehe boy kan memang banyak kete mcm ni. kekadang kita temgok sepesen je tapi sibuk nak mintak lagi.

nak mengemas satu hal, terpijak kang satu hal -_-''

Warisan Petani said...

Dh besar nanti boleh jadi racer