teman2....

Thursday, August 20, 2015

photo diary.... di bulan ogos

as salam sume kwn2,

kejap betul dh nk abis bulan ogos... bulan kemerdekaan...

sejak dpt bos baru nih, udahla bos aku mmg sgt sgt kurang berckp aku pun jd sangat2 takde idea nk membebel kt blog ngn korang... huhuhu... mcm ampeh kan

Nak wat camne kan, lps raya mmg lemau gitu kot kui3...

ni lah makanan yg selalu mengisi tekak bile tonsil skait... sekerim vanilla ngn bubur nasi

bosan bubur nasi ayam, buat bubur nasi ikan lak

dpt buah tangan dr nekcik... tq ye nekcik sbb ingat kt dana sekeluarga

grg cempedak lagi... tp grg utk mak tek ngn edy je... aku tak berani nk mkn sgt ngn tekak yg msh terasa skit

buah anggur makngah kt kampung dh tukar warna merah... suka bkn main lah dia 


sambutan raya kt taska.... masa nih aiyan sibuk tgk mama... persembahan pun bt lebih kurang

mata sibuk cari mama.... anak bujang sorang nih....


muke org tak berapa sihat... huhuhu tp pipi ttp tak surut2 

p/s: terpanjat tau bile tau arini udah gaji.... ingatkan minggu dpn... yg penting kutu n utang kasi setel

15 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Semoga cepat sembuh Dana..
Weeii cepat gaji tu..
Betul tu settle dulu hutang piutang hehehe :)

lieyalatif said...

aku tak masuk lagi.... bile nak turn kkm plak nie wey ....hohohohoho...

gile laaa...menjadi anggur tu yeak...mmg sejuk betul laa tangan mak ngah aiyan nieh.... mau tak hepi die....anggur leh menjadi berbuah....ranum plak tu....

betul dana...sakit2 tekak jgn makan lagi berminyak2...kene pantang dulu...

Kakzakie said...

Mesti happylah MakNgah anggurnya dah berhasil
Kakak aje yg masih berangan-angan nak tanam tak terbuat lagi.

nurbijen said...

Get well soon Dana..
Wah, buah anggur tanam sendiri... syok nyer...

norhidana miswan said...

k NurHayati- tq kak... itulah pelik kak... tp ada kwn2 yg tak dpt lg

Lieya- itulah ko, pelik kwn2 kau yg bank lain pun tak dpt lg... pastu yg sabah pun tak dpt lg... pelik nih

itulah hepi makngah anggur dia menjadi

k Zakie- itulah kak, bersemangat lah dia

k Nurbijen- hehehe tp nun kt kg kak buah nyer

nur anis said...

haha..aiyan la hai..sibuk dia toleh tempat lain..

wahida said...

bubur ngan telur masin adalah yang paling win weiii!!

cheq da said...

Wah anggur...best..best..

cheq da said...

Wah anggur...best..best..

cheq da said...

Wah anggur...best..best..

cheq da said...

Buah anggur tu bestnya...

aizamia3 said...

Moga Dana cepat sembuh hendakNYA..
tengok buah anggur.. wahh.. bestnya.. rasa nak petik.. biasa petik dekat kedai/pasar je.. ekekeke..

Ros said...

Assalamualaikum norhidana...

Semoga cepat sembuh ya norhidana...sedap bubur nasi dengan telor masin tu....

sue mohamed said...

anggur tu menarik perhatian... hihihi
semoga cepat sembuh yer

jemput singgah tips cantik tanpa mekap

adrianna syaz said...

Semoga cpt smbuh,,hehe..sya pun nmpk anggur akk..hehe