teman2....

Monday, August 4, 2014

Raya pertama @kerteh 2014

as salam sume kwn2,

selamat hari raya yek, seminggu blog aku nih sunyi sepi..... paham2 jelah kalu dh balik kampung mana sempat nk jenguk2 blog... kalu fb rajin lah update gk... 

Tahun ni giliran raya kt kerteh sabtu pagi gerak balik kerteh 11jam wei.... huhuhui tak penah2 jem teruk gitu
ok lah kite layan cerita raya hari pertama dulu yek, kang banyak2 letak gambar korang bosan lak kan... 


masa nih baru msk mrr2... dh jem gini... 4jam baru sampai tol gombak muahahah

ssh nk bergambar ber3... yg sorang tu asik lari je

bile nk gambar ramai2 dia lak ddk depan sekali... thn ni dpt jumpa semua ipar duai sbb giliran raya sume kt sini

tgk... dia mcm ketua nasyid dh depan sekali kn

gasak lah... mama tgk kan je keletah dia... semua 9adik beradik edy ada kt sini... 

tgk....ada sorang bdk baju pink sesat kan

bile tgk mama ngn papa dh siap2 nk kuar baru lah nk bergambar...siap pakai kasut baru nk gambar ber3

aiyan ikut tema mama pink ... tema kami pink+royalblue

p/s: raya tahun ni simple2 je... ntah rasa cpt sgt ramadhan berlalu... sedih mengenang MH370 MH17 n saudara mara kite di Gaza

17 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari raya Norhidana..
Meriah sungguh raya tu :)

Kakcik Nur said...

Aiyan pun dah pandai berselfie... :)

nur anis said...

selamat hari raya kak..wahh..pink aiyan ye...

norey said...

seronok dapat kumpul ramai²...Aiyan jadi ketua...tu kena duduk depan sekali...hehehehe

Hazmin Hamudin said...

Tak sanggup betul nak hadap jammed macam tu kak. Hehe.

UmmuAidan-Arissa said...

selamat hari raya dana..
susah btul nak bergambar ngan aiyan yer..heheh...akaknampak dia tuh cam kurus sikit lg kan skrang nie..tak mo makan yer aiyan...:)

LYAfrina said...

salam aidilfitri
maaf zahir n batin

lya ke kerteh raya ke-5..
sepatutnya petang raya pertama tu

Kakzakie said...

Bila dah ramai macam itu kakak rasa Aiyan yg menceriakan suasana nak bergambar sebab dia asyik lari dari posisi aje:)

Cho Zila said...

ha... ha.. aiyan memang sangat special.. mesti sepupu dia2pun teringat kat diakan... meriah raya dana...

Sarah Talib said...

Selamat hari raya maaf zahir batin...ayyan dh sihat sukanya dia...

norhidana miswan said...

k Nurhayati- selamat hari raya kak...

Kakcik Nur- hahaha bdk mmg cpt tangkap bende2 gini kakcik

Nur Anis- aiyan tak tau nk pilih lg, akak bedal suh pakai pink dia ok je

k Norey- hahahha itulah ketua kump nasyid

Hazmin- mmg btl, tp nk tak nk kene hadap.... akak tdo ngn aiyan, bangun2 tak sampai2 jgk huhuhui

UmmuAA- aah kak, apa taknyer balik kg berlari je main je kejenyer pyh nk suh mkn... pas balik kg baru ok semula

Lyafrina- takde rezeki kite jmpa y ek lya...

k Zakie- hahhah mmg pun kak, sume dok pangil nama dia suh duk, pastu gelak2 je...

k Chozila- hahah teringat sbb dia kuat ngusik kak, sepupu2 nyuer mana yg tak kene buli dek dia

k Sarah- alhamdulillah, selamat hari raya kak

Daddy Ziyyad said...

Selamat hari raya..
Maafkan salah silap saya sepanjang kita jadi kawan blog/FB :)

Saya tak faham speaking jawa tu...hihihih

4 jam dari MRR2 ke Tol Gombak?? Pengsan!

norhidana miswan said...

DaddyZZZ- sama lah kite doc, kosong2 yek

oooo tak paham ek, senang la nk ngumpat jawa ngn kak zakie nnti hehheheh... itulah pengsan gile punya jem jd gitu

NEKCIK said...

selamat hari raya Dana...tenet nekcik pun lembap. ..letih nunggu
syukur syaan namak sihat dan ceria

hainom OKje said...

Cantik Dana Pink dan biru....
Ramai jugak keluarga Eady yek Dana...Makan apa pagi raya tu? Sure tak mcm kat Johor kan...

Mimi Azirah said...

cantik tema warna akak pink n royal blue

ros_reeza said...

nak menghadap jammed tu yang tak tahan tu kan.. cantik baju akak!