teman2....

Wednesday, August 13, 2014

mini OH 2014 n bday Aiyan n mama

as salam sume kwn2,

maaf semalam takde ntry, msk opis pun dh kul2 maklum... pg smlm aiyan ada oppoiment kg IJN, utk jumpa ngn doc yg bt OP dia, n alhamdulillah doc tu bgtau semuanya ok tp yg bersabarnyer time menunggu giliran nk jumpa doc tuh, doc tuh selalu bt procedure OP org2 dewasa mcm kes aiyan kire yg terpilih utk dia yg OP, jd nyer masa meenunggu tuh... sana sini penuh ngn makcik n pakcik jugak atuk nenek... aiyan sorang lah budak yg lari sana sini... keletah dia jd perhatian atuk2 n nenek2 yg tgh menunggu.. tp bile dh jumpa doc, kejap je dh boleh keluar n balik.... pasni bln 10 lak ada appoiment ngn doc kt PCHC, IJN moga pasni makin positif perkembangan aiyan n jantungnya...

ok lah terbebel lak psl smlm,... nk share gambar n cerita psl mini OH kami, maaf banyak2 kwn2 blog sbb tak dpt jemput... al maklum rumah kami comei sgt nk jemput ramai2... insyallah ada kesempatan n mana tau rezeki ada nnti kite jumpa di mana2

cite hari ahad lps 10 ogos 2014 bersamaan ngn bday mama yg ke 32 huhuhui bt mini OH ngn sambut bday aiyan sbb aritu bulan pose kan, tingin nk smbut jgk tp yg kecil2an je lah.


guddybeg aiyan simple2 je pun isi nyer

kek bday kami aritu... indulgense by pistachio...simple je tp sedap

ni bday boy yg beria2 nk buka hadiahnyer

ni antara tetamu yg hadir... 


seronok tgk bdk2 nih main bersama... 

ni family pakcik n anak2 nyer dr bdr tun razak... antara  pakcik yg selalu membantu n jenguk2 aku kt kl nih

dua jejaka yg kesian kene duk tepi sbb umah comei sgt hehehe


walaupun kecik umah kami tp ttp hepi sbb blh jemput kwn2 dtg kerumah...

jejaka berspek yg tgh moncong tuh la yg bg hadiah yg beria2 aiyan nk buka

harmoni je tgk depa main sama2

bffku pn Emy pun ada sekali... dia wajib lah datang kan.... xdtg aku sentap

ni dh kul6 dh ni... tamu dtg pun tak ramai... ni pun membe opis jugak

ni membe PA jugak mcm aku, geram nengok anaknyer yg keletah

baik sgt dia nih

tetamu last utk ptg tuh... kwn edy yg duk apartment depan... aiyan baru bangun tido bangun2 jumpa kwn terus main


p/s: skrg nih tgh gigih nk menyiapkan tempahan shawl buterfly utk dimanikkan... ada sapa2 berminat ke menempah...

10 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Meriahnya OH dengan sambutan hari lahir sekali. Seronok berkumpul ramai-ramai macam ini.

Daddy Ziyyad said...

happy belated birthday Aiyan..

mmg standard tu...waktu menunggu lamaaaaaaaaa, tapi jumpa kejap aja...hahaha..sebab patient ramai sangat..:)

Kakzakie said...

Masih kena follow-up lagi ye Dana. Tapi harap-harap lepas ini terus sembuhlah tengok Aiyan pun bukan main ligat dah...

Happy belated birthday buat Aiyan dan mama Aiyannya sekali:)

norey said...

Happy belated birthday Dana & Aiyan...

Seronoknya dapat kumpul ramai²....meriah sangat..

aizamia3 said...

Happy belated besday buat Dana dan Aiyan.
Moga kuat dan sihat dalam menjalani kehidupan seharian..

tengok pada suasana tu nampak meriah.. ;)

Acik Erna said...

makin encem aiyan..moga terus sihat ye aiyan

Tihara said...

seronok tengok ramai2 macam ni meriah kan
seronok aiyan dapat hadiah
:)

Sarah Talib said...

Happy belated birthday utk ayyan dan dana...semoga siht selalu..excited ayyan nk buka hadiah.

nurbijen said...

Happy belated birthday to Ayyan and Dana...
Semoga sihat2 selalu....
Meriah OH rumah dana...

mama ila said...

heppy belated besday aiyan & mama..amboii seronoknya aiyan..dapat banyak hadiah yer..